Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Website bouwen

Een goede website is de basis

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat een nieuwe website voor je bouwt. En waarmee je fijn samenwerkt. Met korte lijnen en soepele communicatie. Je zoekt iemand die advies geeft over de online strategie, de webbouwers aanstuurt en de webcontent verzorgt. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Samen met onze partners realiseren we grote en kleine websites en webshops. Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

bureau voor online marketing rotterdam

Wat is jouw online ambitie?

Wil je meer uit je website of webshop halen? Of wil je met jouw nieuwe website echt een goede nieuwe start maken? En geloof je net als wij in de kracht van inhoud?

Daarom laat je jouw website door ons bouwen

Zonder gedoe

Het maakt ons niet uit of het een nieuwe website is, of een bestaande site die nodig opgefrist moet worden. Of een webshop waarvoor honderden productteksten en afbeeldingen nodig zijn. We regelen het voor je.

Gefocust op het resultaat

Wij richten jouw website zo in, dat zowel de bezoeker als Google daar ongelooflijk blij van wordt. Wij zorgen voor een glimlach van oor tot oor. Bij jou als opdrachtgever en bij alle toekomstige bezoekers van jouw nieuwe website of webshop.

Full service

Vanuit jouw wensen bepalen wij de structuur, inhoud en look & feel van de website. We sturen de webbouwers aan, geven advies en verzorgen de webcontent. Zodat jij je kunt bezig houden met je eigen kernactiviteiten. Handig he!

WordPress Content Expert

Wij zijn WordPress Content Expert. We kennen de mogelijkheden en de beperkingen van WordPress. We weten hoe we content zowel bezoeker- als zoekmachinevriendelijk moeten inzetten. En we adviseren je graag over de beste plugins en de nieuwste mogelijkheden van dit fantastische CMS.

blog-online-marketing

Websites die wij hebben gebouwd

"Ik ben zo blij dat ik je heb gegoogled"
– Dennis Friskes, directeur van Emerald
"We zijn erg blij met het ontwerp van onze Mailchimptemplate"
– Nathalie Salomons, Vondel Finance
"Hele prettige samenwerking met onlineambitie"
– Saskia Du Bois, eigenaar i-Inspire
"Helpt online ambities waar te maken"
– Leo Kool, directeur DMDesk en Labstores
"Ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling van mijn nieuwe website"
– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps
"Staat open voor alle feedback"
– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet
"Geen vraag was te veel, ze stonden altijd voor ons klaar."
– Yvonne Huisman - Touw, Communicatieadviseur KindeRdam

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bureau voor online marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en een fijne samenwerking.

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris op 010 307 5468 of stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.