Google Partner

Als gecertificeerd Google partner zorgen we er met advertenties voor dat je online gezien wordt.

Bureau voor Google advertenties

Zoek je een bureau dat je kan helpen alles uit je Google advertenties te halen? Dat korte lijntjes heeft met het Google Ads team? Gefeliciteerd! Want dat bureau heb je zojuist gevonden.

We reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn Google Partner. En we worden graag jouw partner om online zichtbaarder te worden. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We zitten naast het Centraal Station. We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw online vindbaarheid te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Wij zijn gecertificeerd Google Partner

De Google Partner Badge hebben we verdiend door aan 3 voorwaarden te voldoen. 

Certificaten

Allereerst zijn Brechje en Chris gecertificeerd. Dit betekent dat we de trainingen met een score van minimaal 80% hebben voltooid.

Optimalisatiescore

De tweede voorwaarde is dat we laten zien dat we goed zijn in ons werk. Hiervoor eist Google een optimalisatiescore van minimaal 70% voor de advertenties die we beheren. Dit halen we ruimschoots.

Bestedingen

Ten slotte draait het om hoeveel klanten we bedienen. Google berekent dit op basis van het uitgegeven budget voor de advertenties van al onze klanten samen.

Omdat wij aan alle eisen voldoen zijn wij gecertificeerd Google Partner. En mogen we trots onze batch dragen.

Google-partner

Wil je meer weten?

Wil je meer bezoekers voor je website of webshop? En wil je daarom adverteren in Google en het meeste uit je budget halen? Laat hieronder je gegevens achter en we spreken vrijblijvend even af..

Apetrots zijn we op ons werk.

#Google Ads #Adwords

De voordelen van onlineambitie

Dit is waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Google Partner

Google Partner

Wij zijn Google Partner. We werken iedere dag aan de vindbaarheid van onze klanten. Door onze korte lijnen met het Google Ads Team kunnen we het maximale uit jouw budget halen.

Ervaren contentmakers

Contentmakers

Vindbaar zijn in Google kan niet zonder sterke content. Wij zijn ervaren contentmakers en weten jouw doelgroep te overtuigen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar.

Klein bureau

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdamse Google Partner

Hier in het centrum van Rotterdam maken we als Google Partner de beste online advertenties. We doen dit voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Bij ons draait het om de inhoud. Om sympathieke content. Om echt toegevoegde waarde.

Zo helpen we onze klanten het maximale uit Google te halen.

Google-partner

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester, Brechje of Ilze op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.