Website beheer

Iedere maand voeren wij voor en achter de schermen het onderhoud aan jouw website uit. Laat het beheer van jouw website over aan een WordPress specialist.

Website beheer

Wat is website beheer?

Yes, jouw website staat live! Je hebt een mooi design, toffe functionaliteiten en de teksten zijn pakkend. Maar dan ben je er nog niet. Want het periodieke onderhoud van jouw nieuwe website is net zo belangrijk. En dat is website beheer: het up-to-date houden van jouw website. Zowel voor als achter de schermen.

Onderhoud en beheer van jouw WordPress website

Als beheerder van jouw WordPress website nemen wij het technische en inhoudelijke onderhoud uit handen. Onder het technisch onderhoud valt het updaten van het CMS, thema, plug-ins en vertalingen. Zo blijft jouw website veilig en goed werken.

Inhoudelijk onderhoud is het toevoegen of aanpassen van content. We maken nieuwe landingspagina’s, schrijven blogs en brengen wijzigingen aan voor een betere zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiernaast adviseren we je ook als we kansen en verbeteringen zien.

Wij zijn WordPress specialist

Wij zijn Chris, Brechje en Hester. Dagelijks werken wij met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

onlineambitie rotterdam
onlineambitie team

Wil je jouw WordPress website laten beheren door een specialist? Bekijk ons stappenplan en lees meer over onze sympathieke werkwijze.

Waarom-is-webbeheer-belangrijk

Waarom is webbeheer nodig?

Technisch webbeheer is nodig om de hosting, CMS en plug-ins optimaal te laten functioneren. Als jouw website niet beschikt over de nieuwste software heeft dit invloed op de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en vindbaarheid van jouw website. Wij checken iedere maand welke updates er zijn uitgekomen en updaten ze direct. Uiteraard testen we daarna of alle onderdelen nog goed werken.

Website beheer is ook het onderhouden van jouw content. Als de informatie op jouw website niet meer klopt of is verouderd is het van belang om dit aan te passen. Wij schrijven frisse nieuwe content voor jou. En verbeteren ook de SEO van jouw website, om hoger te scoren in Google.

Volledige ondersteuning

Als je jouw WordPress website door ons laat beheren ben je verzekerd van echte ondersteuning. Wij kunnen jou technisch ondersteunen, maar ook op het gebied van content en SEO zijn wij experts. Jij bepaalt wat wij voor je doen. Zo zijn er geen verassingen en weet jij precies waar je aan toe bent.

De voordelen van website beheer uitbesteden

Online marketing bureau WordPress

WordPress specialist

Wij zijn expert in WordPress en Elementor. Als je het beheer van jouw website aan ons over laat kun jij je focussen op jouw eigen kernactiviteiten.

Online marketing bureau contentmakers

Scoren in Google

Een up-to-date website heeft meer kans om hoog te scoren in Google. Met sterkte content, een snelle laadtijd en slimme SEO-oplossingen zorgen wij hiervoor.

WordPress expert

Altijd up-to-date

Zowel de voor- als achterkant van jouw website is perfect onderhouden. We zorgen dat de techniek klopt en schrijven nieuwe landingspagina's en blogs.

WordPress website expert

Wat is jouw online ambitie?

Wil je een uitstekend beheerde website? Iedere maand nieuwe content? Of volledige ondersteuning?

Dit doen wij graag! Kom langs in het Groothandelsgebouw. Dan drinken we een kopje koffie en bespreken we jouw online ambities.

Wat zeggen onze tevreden klanten?

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ons online marketing blog

Nadelen van bloggen
blog
Chris

De 7 nadelen van bloggen

Door de nadelen te benoemen, krijgen de voordelen meer waarde. Daarom vertellen we je vandaag over de 7 ongelooflijk grote, onoverbrugbare nadelen van bloggen. Want

Lees verder »

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.