Onze werkwijze

In een kort stappenplan vertellen wij je meer over onze sympathieke werkwijze.

Werkwijze online marketing bureau onlineambitie

Stap 1: Neem contact met ons op

Zoek je een sympathiek onlinemarketingbureau? Met marketingprofessionals die net als jij vinden dat het om de inhoud gaat? Om het verhaal? Neem dan contact met ons op.

Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Vertel jouw online ambities en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Contact onlineambitie
Werkwijze onlineambitie kennismaken

Stap 2: Kennismaken en wensen bespreken

Nadat je contact met ons hebt opgenomen leren wij jou graag beter kennen. Onder het genot van een kopje koffie in het Groothandelsgebouw bespreken we jouw wensen. Maar tijdens eenĀ online meeting kan dit natuurlijk ook. Zo komen we meer te weten over jouw online ambities.

Stap 3: Het voorstel

Op basis van de informatie die jij ons hebt gegeven maken wij het voorstel. We brengen in kaart wat we voor jou gaan doen. Op welke manier. En vertellen je wat dit kost. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wij werken trouwens niet met ingewikkelde contracten. Dus je zit nergens aan vast.

Voorstel maken onlineambitie
Aan de slag - onlineambitie werkwijze

Stap 4: Snel aan de slag

Als wij voor jou aan de slag gaan, dan doen we onze stinkende best om jou superblij te maken. We werken met korte lijnen. Je krijgt direct antwoord. En jouw werkzaamheden pakken we meteen op. Dat is het voordeel van een klein online marketing bureau.

Stap 5: Vorderingen bespreken

Terwijl wij bezig zijn met jouw online marketing houden we je goed op de hoogte. Tussendoor bespreken we de vorderingen. Als het toch anders moet passen we het aan. Daar doen wij niet moeilijk over.

Vorderingen
Fijn samenwerken met onlineambitie

Stap 6: Fijn samenwerken

Als jij ons inschakelt, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen realiseren we jouw online ambities.

Wil jij samenwerken met een sympathiek online marketing bureau?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.