Een goed gevulde WooCommerce webshop

Voor Spiegelau Shop maakten we een lichte WooCommerce webshop en schreven we alle productteksten. Zo leverden we hem kant en klaar af.

Een goed gevulde WooCommerce webshop

De opdracht

Spiegelau Shop vroeg ons om een webshop te bouwen in WordPress, dus met WooCommerce. Daarnaast vroegen ze ons hem ook in te richten en volledig werkend op te leveren. Dus compleet met koppelingen voor betalingen, leveringen en statistieken.

Het beste WooCommerce template

Voor webshops gebruiken we een speciaal licht WooCommerce-template. Dit template is geoptimaliseerd voor conversies en voor SEO. Met onze content geven we de klanten veel informatie over de producten.

We zorgen ervoor dat Google nog beter begrijpt waar de goed gevulde webshop over gaat. Dit zorgt voor een betere indexering en uiteindelijk een hogere ranking.

Woocommerce Webshop Bouwen Spiegelau

Content voor de webshop

De content bestaat uit duidelijke productafbeeldingen, die we keurig op maat maakten en de juiste titel gaven. Daarnaast schreven we uitgebreide webteksten over de producten, de productseries en het productieproces.

De tekst verdeelden we in blokken voor goede leesbaarheid. En we zorgden voor korte, krachtige intro’s met een opsomming van de USP’s.

Van A tot Z ingericht

De webshop richtten we van A tot Z in. We leverden hem dus werkend af. Dit betekent dat we een koppeling maakten met de betaalprovider, Google analytics installeerden, Google Ads koppelden en de afrekenpagina optimaliseerden.

Op het moment van opleveren hoefden we alleen nog de ‘no-index’ eraf te halen. Deze no-index voorkwam dat Google de webshop al indexeerde voordat hij live was. Maar nu hij klaar is, nodigen we Google graag uit om langs te komen.

Woocommerce webshop spiegelau shop productpagina
Woocommerce webshop afrekenen

Binnen een dag de eerste bestelling

Omdat we voor Spiegelaushop ook Google Ads hebben opgezet, kwamen er al snel klanten. Binnen een dag resulteerde dit in de eerste bestelling.

Spiegelau-Shop-logo

Over Spiegelau Shop

Spiegelau Shop is een webshop die zich specialiseert in het Duitse merk Spiegelau. Zij verkopen van dit merk het complete assortiment kristalglazen dat in Nederland en België beschikbaar is.

Wil je ook een goed gevulde webshop?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.