Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Unieke webshop met unieke content

De opdracht

Voor OXO Tot Shop bouwden we met WordPress en Woocommerce een complete webshop. We bepaalden de structuur, schreven de content en verzamelden beeld- en videomateriaal. Kortom, we zetten een complete, gevulde webshop op. Een unieke webshop met unieke content.

OXO Tot
OXO tot portfolio

Unieke content

De producten van de OXO Tot Shop liggen bij heel veel babyspeciaalzaken. Om deze shop te onderscheiden van de rest is unieke content superbelangrijk. Daarom schreven we alle productteksten zelf. En hier ging natuurlijk een goed zoektermonderzoek aan vooraf. Want SEO is belangrijk bij webshopmarketing.

Beeld en video

Zowel foto’s als video’s werden beschikbaar gesteld door de fabrikant. De afbeeldingen hebben we toch een eigen tintje gegeven, door ze te voorzien van het logo. Omdat producten vaak in Google Images worden gezocht, is dit logo in de afbeelding goud waard voor de branding van de shop. De video’s hebben we doorgeplaatst op het eigen youtubekanaal en voorzien van Nederlandse uitleg en links naar de webshop. Zo maken we deze gestandaardiseerde content toch uniek.

OXO tot portfolio
OXO Tot Shop logo

Over OXO Tot Shop

Mooie producten voor lieve baby’s en peuters. Met als doelgroep ouders die hun kroost net wat extra’s willen bieden. Dat verdient een sympathieke aanpak. Met fijne communicatie, leuke blogs en mooie teksten. De OXO Tot Shop hebben we ingericht met unieke, sympathieke content.

Wil je ook een professionele website met unieke content?