Duidelijke website die online gevonden wordt

Voor Sues Rijschool hebben we een duidelijke website gemaakt. En door het instellen van Google Ads leiden we het juiste verkeer ernaartoe.

Sues-portfolio

De opdracht

Voor Sues Rijschool hebben we met WordPress een compleet nieuwe website gemaakt. Een duidelijke en overzichtelijke website waar alle informatie over Sues Rijschool direct te vinden is. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken en het instellen van Google Ads, leiden we het juiste verkeer naar Sues website.

Direct overzichtelijk

Op de homepage van Sues Rijschool zie je meteen wat de rijschool onderscheidt van andere rijscholen. Het is gelijk duidelijk dat Sues Rijschool kwaliteit voorop stelt en wat het uurtarief voor een autorijles is. We hebben gebruik gemaakt van duidelijke iconen en bijpassende afbeeldingen en kleuren. Door het formulier op de homepage en de ‘call to action’ op verschillende pagina’s kunnen bezoekers direct actie ondernemen en zich aanmelden.

Landingspagina’s en Google Ads

Omdat Sues Rijschool werkzaam is in Rotterdam en omliggende steden en dorpen, hebben we verschillende landingspagina’s gemaakt. Door de juiste zoektermen te gebruiken in combinatie met de naam van een stad of dorp zullen bezoekers de website sneller vinden. We hebben ook aparte pagina’s gemaakt om bezoekers te bereiken die bijvoorbeeld zoeken naar automaatrijles of een rijschool met een vrouwelijke instructeur. Als laatste hebben we Google Ads ingesteld om Sues Rijschool optimaal zichtbaar en vindbaar te maken in Google.

Sues-rijschool-logo-1

Over Sues Rijschool

Sues Rijschool is een autorijschool in Rotterdam. Sues Rijschool is gespecialiseerd in automaatrijles. Daarnaast geeft ze ook opfriscursussen en theorielessen. Bij Sues Rijschool staat kwaliteit van de autorijlessen voorop. Want met de optimale begeleiding gaan de leerlingen gegarandeerd zelfverzekerd de weg op.

Wil je ook een WordPress website laten bouwen?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.