Appartementenverhuur op de kaart

Voor NTH Apartments maakten we een nieuwe moderne website. Met WordPress presenteren we mooi alle appartementen.

NTH-Apartmetns-portfolio

De opdracht

Voor NTH Apartments bouwden we met WordPress een compleet nieuwe website. Een website waarop we alle appartementen heel mooi presenteren. NTH Apartments zet zichzelf zo op een moderne manier op de kaart.

Duidelijke homepage

Op de homepage zie je meteen verschillende appartementen, maar ook de belangrijkste unieke punten. Door gebruik te maken van aantrekkelijke afbeeldingen en iconen valt het op. Zo trekt het de aandacht van de bezoeker en ziet de bezoeker onmiddelijk wat NTH te bieden heeft.

Portfolio-NTH
NTH-portfolio

Internationaal denken

Omdat NTH klanten vanuit de hele wereld ontvangt, is het belangrijk om internationaal te denken. Daarom is de hele site in het Engels geschreven. Om de Rotterdamse identiteit toch te benadrukken hebben we informatie over bijzondere Rotterdamse plekken toegevoegd. Dit draagt bij aan het goede gevoel dat je als bezoeker overhoudt na het zien van deze website.

NTH-Aprtments-logo

Over NTH Apartments

NTH Apartments is een bedrijf dat appartementen verhuurt in het centrum van Rotterdam. De appartementen zijn volledig gemeubileerd. Zo kunnen klanten of werknemers een prettig verblijf in Nederland hebben.

Wil je ook een WordPress website laten bouwen?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.