Website voor een Medisch Centrum

Voor Medisch Centrum Borrendamme bouwden we een gebruiksvriendelijke website. Inclusief formulieren en instellingen.

Website voor een medisch centrum

De opdracht

De opdracht kregen we van dmdesk. Hun klant Medisch Centrum Borrendamme was toe aan een nieuwe, overzichtelijke en vooral gebruiksvriendelijke website. Met verschillende formulieren zodat de patiënten via de website zoveel mogelijk zelf kunnen regelen.

Gebruiksvriendelijke formulieren

Patiënten kunnen zichzelf in- en uitschrijven bij de huiarts, gegevens wijzigen of een reisadvies aanvragen. Hier maakten we verschillende gebruiksvriendelijke formulieren voor. De patiënt en de huisarts krijgen daarna via de mail een overzicht van de aanvraag.

Website voor een Medisch Centrum
Medisch Centrum Borrendamme

Een website met extra functies

Een Medisch Centrum heeft te maken met verschillende doelgroepen. Daar moesten we op inspelen tijdens het maken van de website. De bezoeker kan een pagina laten voorlezen. De kleuren op hoog contrast zetten. Het lettertype aanpassen. En de taal veranderen naar Engels of Duits. Zo kunnen alle bezoekers de website gebruiken en de gewenste informatie opzoeken.

Website inclusief content

We bouwden de website in WordPress. Het meestgebruikte CMS ter wereld. Bijna de helft van alle websites draait hierop. We maakten een technisch sterke website. En zoals we altijd doen, leverden we hem op inclusief content. Zo had onze klant er geen omkijken naar. De foto’s werden overigens wel aangeleverd.

Wat is online marketing?

Training op locatie

Omdat de praktijkassistenten graag zelf de website willen aanpassen, gaven we een training op locatie. Zodat ze nu zelf berichten kunnen aanpassen. En uiteraard blijven we betrokken voor onderhoud en ondersteuning. 

Borrendamme

Over Medisch Centrum Borrendamme

In Medisch Centrum Borrendamme werken vier huisartsenpraktijken samen. Allemaal delen ze dezelfde missie en visie. Inwoners uit Zierikzee en omliggende dorpen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij het Medisch Centrum voor kwalitatief goede en toegankelijke medische zorg.

Wil jij een op maat gemaakte Website?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.