One-page website voor een coach

Voor Hartentien bouwden wij een one-page website in WordPress. Dit is nu het online visitekaartje van eigenaresse Martine.

One page website Hartentien

De opdracht

Voor de eigenaresse van Hartentien maakten wij een online visitekaartje. We kozen voor een one-page website waar de diensten worden toegelicht, goed naar voren komt wie Martine is en wat je kunt verwachten als je een coaching- en/of bodyworktraject bij haar volgt.

One-page website laten maken

Op een one-page website staat alle content op één enkele webpagina. Onder elkaar. Een one-page website neemt je mee in het verhaal van het bedrijf en is onwijs overzichtelijk. Dit komt doordat je fijn kunt doorscrollen. En niet op andere webpagina’s hoeft te klikken voor meer informatie. Alle waardevolle informatie vind je op 1 plek.

De one-page website van Hartentien is het visitekaartje van Martine. De kleurrijke huisstijl hebben we geïntegreerd in de WordPress website. En straalt precies uit waar Hartentien voor staat.

Martine Hartentien

Persoonlijke webteksten

Als wij een website bouwen doen we dit inclusief content. Met input van onze klanten gaan wij aan de slag en schrijven we waardevolle teksten. Die online worden gevonden. Zo ook voor Martine.

We hebben haar persoonlijke verhaal verwerkt in de webteksten. En goed over weten te brengen wat ze met haar coachingstrajecten en bodywork kan betekenen voor haar klanten.

Over Hartentien

Hartentien helpt je inzicht te krijgen, rust te ervaren en te ontdekken wat jou echt energie geeft. Ook op het gebied van werk. Dit doet Martine doormiddel van coachingstrajecten en/of bodyworksessies.

Wil jij ook een one-page website laten maken?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.