Over ons

Kom meer te weten over onlineambitie, wie wij zijn en waar we voor staan.

We ♡ sympathieke content

Online zichtbaarheid vinden we belangrijk. Met mooie, sympathieke content. Zo maak je impact met mooie nieuwsbrieven, houden je bezoekers van je website en kom je hoog in Google.

Naast Rotterdam Centraal

onlineambitie huist in het Groothandelsgebouw naast het Centraal Station. Een inspirerende plek in het centrum van Rotterdam met uitzicht op het Weena en Wall Relief No.1.
Groothadnelsgebouw-Rotterdam
onlineambitie

Anno 2010

onlineambitie is opgericht in 2010 en jarig op 4 januari. Vanaf het begin, toen Hyves nog op aarde was, werkten we altijd vanuit de inhoud. En dat is een visie die we nog steeds uitdragen. #allesdraaitomdeinhoud.

Chris van Marion

Kapenees, Rotterdammer, houdt van reizen en van groen. Vindt duurzame bedrijven tof. Bedrijven die echt ergens voor staan. Hun online ambitie maak ik graag waar. Met sympathieke online marketing. Want dat werkt! Ik help ze bij het vertellen van hun verhaal. Zodat ze online gevonden worden. En daar heb ik ongelooflijk veel plezier in.
Chirs van Marion

Hester Berkenbosch

Creatieve teksten schrijven, Mailchimptemplates maken en gebruiksvriendelijke WordPress websites bouwen. Daar word ik enthousiast van. Met elkaar creëren we sympathieke content voor onze klanten. Tussendoor maak ik graag tijd voor een potje tafelvoetbal. Verder maak je mij niet blijer als de zon lekker schijnt. Het liefst halen Chris en ik dan een ijsje.

Brechje Bril

Brechje Bril

Nieuwe avonturen ga ik niet uit de weg, dit zie je terug in mijn werk en mijn passie voor het schrijven van teksten. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de stad Rotterdam waar ik als trotse Zeeuw toch een beetje verliefd op ben geworden. Verder hou ik van mooie reizen en lekker eten. Mijn droom is om later een eigen B&B in Spanje te openen met een kinderboerderij.

Sanne Hol

Ik ben Sanne en studeer Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik een kijkje mogen nemen in de marketing, maar die kennis wil ik graag vergroten tijdens mijn stageperiode bij onlineambitie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om wat te drinken of te eten op een terras. Ik ben dus ook veel in Rotterdam te vinden, de stad waar ik vandaan kom.

Sanne Hol

Het draait om de inhoud

Bij ons draait het om de inhoud. De vorm en de techniek zijn ondergeschikt. Maar wel belangrijk. De inhoud vertelt jouw verhaal. En ook Google waardeert die inhoud. Net als de bezoekers van jouw website.
onlineambitie Groothandelsgebouw

De Fijnhandel

De fijnhandel, zoals we onze ‘huiskamer’ in de Kleinhandel liefkozend noemen, is een fijne, creatieve omgeving. Hier werken we aan de online ambitie van onze klanten. En genieten we met elkaar als het even kan van spijs en wijn. En meer.
Fijnhandel

Wij dromen Mailchimp

En dat niet alleen. We kunnen lezen en schrijven met Mailchimp. We kennen alle geheimen van dit mooie marketingplatform. Want Mailchimp is veel meer dan e-mailmarketing. En daar zijn wij PRO Partner van.

Mailchimp gercertificeerd

Geen trammelant

Wij houden van simpel. Daarom werken wij niet met ingewikkelde contracten. Maar met goede afspraken. En doen we niet moeilijk als de klant eens iets anders wil. Samen hebben we een doel. Online gezien worden! En samen bereiken we dat doel. Zonder trammelant.

onlineambitie team

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.