Over ons

Kom meer te weten over onlineambitie, wie wij zijn en waar we voor staan.
Over onlineambitie

We ♡ sympathieke content

Online zichtbaarheid vinden we belangrijk. Met mooie, sympathieke content. Zo maak je impact met mooie nieuwsbrieven, houden je bezoekers van je website en kom je hoog in Google.

Groothadnelsgebouw-Rotterdam

Rotterdam Centrum

onlineambitie huist in het Groothandelsgebouw naast het Centraal Station. Een inspirerende plek in het centrum van Rotterdam met uitzicht op het Weena en Wall Relief No.1.

Chris van Marion

Kapenees, Rotterdammer, houdt van reizen en van groen. Vindt duurzame bedrijven tof. Bedrijven die echt ergens voor staan. Hun online ambitie maak ik graag waar. Met sympathieke online marketing. Want dat werkt! Ik help ze bij het vertellen van hun verhaal. Zodat ze online gevonden worden. En daar heb ik ongelooflijk veel plezier in.

kerst met onlineambitie

Anno 2010

onlineambitie is opgericht in 2010 en jarig op 4 januari. Vanaf het begin, toen Hyves nog op aarde was, werkten we altijd vanuit de inhoud. En dat is een visie die we nog steeds uitdragen. #allesdraaitomdeinhoud.

Hester Berkenbosch

Met veel plezier grijp ik nieuwe uitdagingen aan. Hier krijg ik energie van. Sympathieke content creëren maakt mij enthousiast. En creatief bezig zijn past ook goed bij mij. Een potje tafelvoetbal sla ik niet af en ik ben dol op het maken van mooie reizen. Je maakt mij dan ook niet blijer als de zon lekker schijnt.

Fijnhandel

De Fijnhandel

De fijnhandel, zoals we onze ‘huiskamer’ in de Kleinhandel liefkozend noemen, is een fijne, creatieve omgeving. Hier werken we aan de online ambitie van onze klanten. En genieten we met elkaar als het even kan van spijs en wijn. En meer.

Fijnhandel-OA

Het draait om de inhoud

Bij ons draait het om de inhoud. De vorm en de techniek zijn ondergeschikt. Maar wel belangrijk. De inhoud vertelt jouw verhaal. En ook Google waardeert die inhoud. Net als de bezoekers van jouw website.

Brechje-Bril

Brechje Bril

Nieuwe avonturen ga ik niet uit de weg, dit zie je terug in mijn werk en mijn passie voor het schrijven van teksten. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de stad Rotterdam waar ik als trotse Zeeuw toch een beetje verliefd op ben geworden. Verder hou ik van mooie reizen en lekker eten, zo staat Indonesië nog steeds op mijn bucketlist.

Mailchimp-PRO-Partner

Wij dromen Mailchimp

En dat niet alleen. We kunnen lezen en schrijven met Mailchimp. We kennen alle geheimen van dit mooie marketingplatform. Want Mailchimp is veel meer dan e-mailmarketing. En daar zijn wij PRO Partner van.

Mailchimp

Blije klanten

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ilze-Nijtmans

Ilze Nijtmans

De onlinewereld verandert continue en wordt tegelijkertijd ook steeds belangrijker. Dat vind ik ontzettend interessant. Ik word erg blij van creatief aan de slag gaan en het maken van sympathieke content. Daarvoor kom ik ook graag wekelijks vanuit Tilburg naar Rotterdam gereisd. Toch blijf ik op de dagen in Rotterdam gewoon “friet” zeggen en ben ik in mijn vrije tijd ergens in Tilburg te vinden.

over-onlineambitie

Geen trammelant

Wij houden van simpel. Daarom werken wij niet met ingewikkelde contracten. Maar met goede afspraken. En doen we niet moeilijk als de klant eens iets anders wil. Samen hebben we een doel. Online gezien worden! En samen bereiken we dat doel. Zonder trammelant.

Blije onlineambitie klanten

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.