We ♡ sympathieke content

Online zichtbaarheid vinden we belangrijk. Met mooie, sympathieke content. Zo kom je hoog in Google, houden je bezoekers van je website en maak je impact met mooie nieuwsbrieven.

Rotterdam Centrum

onlineambitie huist in het Groothandelsgebouw naast het Centraal Station. Een inspirerende plek in het centrum van Rotterdam met uitzicht op het Weena en Wall Relief No.1.

Wall Relief No. 1

Chris van Marion

Kapenees, Rotterdammer, houdt van reizen en van groen. Vindt duurzame bedrijven tof. Bedrijven die echt ergens voor staan. Hun online ambitie maak ik graag waar. Met sympathieke online marketing. Want dat werkt! Ik help ze bij het vertellen van hun verhaal. Zodat ze online gevonden worden. En daar heb ik ongelooflijk veel plezier in.

Anno 2010

onlineambitie is opgericht in 2010 en jarig op 4 januari. Vanaf het begin, toen Hyves nog op aarde was, werkten we altijd vanuit de inhoud. En dat is een visie die we nog steeds uitdragen. #allesdraaitomdeinhoud.

Ilze Nijtmans

Ik ben dol op avontuur. En op nieuwe dingen ontdekken. Dit pas ik ook toe in mijn manier van werken. Ik zoek naar nieuwe uitdagingen en toekomstgerichte oplossingen. Ik doe de opleiding Digital Business Concepts in Tilburg. Een opleiding die zich richt op online marketing. En wat ik hier leer, breng ik direct in de praktijk bij onlineambitie.

Mariska Dommanschet

Tijdens mijn studie Communications & Media is mijn interesse voor digital marketing gewekt. Deze interesse blijft elke dag groeien. Ik vind het leuk om naast mijn Master Marketing Management nieuwe plekken te ontdekken. En creatief bezig te zijn. Gelukkig kan ik creativiteit goed gebruiken bij onlineambitie!

Het draait om de inhoud

Bij ons draait het om de inhoud. De vorm en de techniek zijn ondergeschikt. Maar wel belangrijk. De inhoud vertelt jouw verhaal. En ook Google waardeert die inhoud. Net als de bezoekers van jouw website.

Laat je bijpraten

Gijs Kouwenhoven

Na avonturen in Australië en Azië probeer ik op de Erasmus universiteit en bij onlineambitie elke dag te groeien. Groei realiseer ik ook voor onze klanten. En dan vooral op het gebied van SEO en SEA. Ik krijg er een kick van als de statistieken uitwijzen dat er opnieuw zoekwoordrankings zijn verbeterd. En de maandelijkse advertentiekosten zijn verlaagd.

Dieke van Ede

Bij onlineambitie schrijf ik veel content voor uiteenlopende klanten en doelgroepen. Hiermee help ik de klanten online beter zichtbaar te zijn. Daarnaast studeer ik met veel plezier Communications & media. En wat ik leer in mijn studie breng ik direct in de praktijk. Ik hou van nieuwe uitdagingen en word blij van natuur en boeken.

De Fijnhandel

De fijnhandel, zoals we onze ‘huiskamer’ in de Kleinhandel liefkozend noemen, is een fijne, creatieve omgeving. Hier werken we aan de online ambitie van onze klanten. En genieten we met elkaar als het even kan van spijs en wijn. En meer.

Laat je bijpraten

Wij dromen Mailchimp

En dat niet alleen. We kunnen lezen en schrijven met Mailchimp. We kennen alle geheimen van dit mooie marketingplatform. Want Mailchimp is veel meer dan e-mailmarketing. En daar zijn wij gecertificeerd partner van.

Meer weten...

Blije klanten

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis 🙂 . Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ons portfolio

Geen trammelant

Wij houden van simpel. Daarom werken wij niet met ingewikkelde contracten. Maar met goede afspraken. En doen we niet moeilijk als de klant eens iets anders wil. Samen hebben we een doel. Online gezien worden! En samen bereiken we dat doel. Zonder trammelant.

Wij zijn Gers!

We zijn lid van Wij zijn Gers! Een leuke club Rotterdamse ondernemers. Samen beleven we avonturen. We zeilen met De Eendracht, we koken bij Kookstudio Meerema en redden onszelf bij het Falck Trainingscentrum.

Blog

We bloggen regelmatig over ons vak. Over online marketing, contentmarketing en e-mail. Wil je deze inspirerende blogs in je mailbox ontvangen, word dan lid van onze nieuwsbrief. Gratis! 😀

Ons blog