Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Ontdek wie wij zijn

Kom meer te weten over onlineambitie, wie wij zijn en waar we voor staan.

We ♡ sympathieke content

Online zichtbaarheid vinden we belangrijk. Met mooie, sympathieke content. Zo maak je impact met mooie nieuwsbrieven, houden je bezoekers van je website en kom je hoog in Google.

Groothadnelsgebouw Rotterdam

Rotterdam Centrum

onlineambitie huist in het Groothandelsgebouw naast het Centraal Station. Een inspirerende plek in het centrum van Rotterdam met uitzicht op het Weena en Wall Relief No.1.

Chris van Marion

Chris van Marion

Kapenees, Rotterdammer, houdt van reizen en van groen. Vindt duurzame bedrijven tof. Bedrijven die echt ergens voor staan. Hun online ambitie maak ik graag waar. Met sympathieke online marketing. Want dat werkt! Ik help ze bij het vertellen van hun verhaal. Zodat ze online gevonden worden. En daar heb ik ongelooflijk veel plezier in.

Anno 2010

onlineambitie is opgericht in 2010 en jarig op 4 januari. Vanaf het begin, toen Hyves nog op aarde was, werkten we altijd vanuit de inhoud. En dat is een visie die we nog steeds uitdragen. #allesdraaitomdeinhoud.

Hester Berkenbosch

Met veel plezier grijp ik nieuwe uitdagingen aan. Hier krijg ik energie van. Sympathieke content creëren maakt mij enthousiast. En creatief bezig zijn past ook goed bij mij. Een potje tafelvoetbal sla ik niet af en ik ben dol op het maken van mooie reizen. Je maakt mij dan ook niet blijer als de zon lekker schijnt.

Fijnhandel

De Fijnhandel

De fijnhandel, zoals we onze ‘huiskamer’ in de Kleinhandel liefkozend noemen, is een fijne, creatieve omgeving. Hier werken we aan de online ambitie van onze klanten. En genieten we met elkaar als het even kan van spijs en wijn. En meer.

Thom van Mil

Na 3 jaar Down Under ben ik erachter gekomen wat ik echt leuk vind: schrijven. Geef mij een toetsenbord, een surfplank of een snorkel en ik ben in mijn element. Wanneer ik typ ratelen mijn vingers over de letters als een opgevoerde cheeta op de savanne. Buiten mijn torso is ook mijn oriëntatie redelijk breed. Ik ben enthousiast, leergierig en doelgericht. O ja, en ik ben gek op walvissen.

Het draait om de inhoud

Bij ons draait het om de inhoud. De vorm en de techniek zijn ondergeschikt. Maar wel belangrijk. De inhoud vertelt jouw verhaal. En ook Google waardeert die inhoud. Net als de bezoekers van jouw website.

Brechje Bril

Brechje Bril

Nieuwe avonturen ga ik niet uit de weg, dit zie je terug in mijn werk en mijn passie voor het schrijven van teksten. Naast mijn werk bij onlineambitie ben ik de studie Crossmediale Communicatie aan het afronden. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de stad Rotterdam waar ik als trotse Zeeuw toch een beetje verliefd op ben geworden. Verder hou ik van mooie reizen en lekker eten, zo staat Indonesië nog steeds op mijn bucketlist.

Bananen

Wij dromen Mailchimp

En dat niet alleen. We kunnen lezen en schrijven met Mailchimp. We kennen alle geheimen van dit mooie marketingplatform. Want Mailchimp is veel meer dan e-mailmarketing. En daar zijn wij PRO Partner van.

Blije klanten

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

blije klanten

Geen trammelant

Wij houden van simpel. Daarom werken wij niet met ingewikkelde contracten. Maar met goede afspraken. En doen we niet moeilijk als de klant eens iets anders wil. Samen hebben we een doel. Online gezien worden! En samen bereiken we dat doel. Zonder trammelant.

Wat is jouw online ambitie?

Wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? Pakkende online content? Of meer uit je website halen? En geloof je net als wij in de kracht van inhoud?