We ♡ sympathieke content

Online zichtbaarheid vinden we belangrijk. Met mooie, sympathieke content. Zo kom je hoog in Google, houden je bezoekers van je website en maak je impact met mooie nieuwsbrieven.

Chris van Marion

Dagelijks realiseer ik de online ambitie van heel veel mooie klanten. Voor hen ben ik altijd het aanspreekpunt.

Gebruik ons netwerk

Met onlineambitie haal je een netwerk van specialisten in huis. Wij werken nauw samen met een groep betrouwbare partners. Die we ook graag inzetten voor jouw online ambitie.

Ons netwerk

Full service voor MKB

onlineambitie is het full service online marketing bureau in Rotterdam. Wij zijn de online partner voor MKB-bedrijven. Voor strategie, content, e-mail, google en adverteren.

Onze diensten

Jouw online partner

Dankzij onze technische kennis communiceren we gemakkelijk met de webbouwer en de hostingpartij. Wat jouw online ambitie ook is, wij geven je een goed advies en zorgen voor de uitvoering.

Anno 2010

onlineambitie is opgericht in 2010 en jarig op 4 januari. Vanaf het begin, toen Hyves nog op aarde was, werkten we altijd vanuit de inhoud. En dat is een visie die we nog steeds uitdragen. #allesdraaitomdeinhoud.

Rotterdam Centrum

onlineambitie huist in het Groothandelsgebouw naast het Centraal Station. Een inspirerende plek in het centrum van Rotterdam met uitzicht op het Weena en Wall Relief No.1.

Wall Relief No. 1

Blog

We bloggen regelmatig over ons vak. Over online marketing, contentmarketing en e-mail. Wil je deze inspirerende blogs in je mailbox ontvangen, word dan lid van onze nieuwsbrief. Gratis! 😀

Ons blog

Blije klanten

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch zijn 7 van onze eerste 10 klanten (uit 2010) nog steeds vaste klant. Dat zegt toch genoeg?

Ons portfolio