Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Online presentatie voor een interieurontwerpster

De opdracht

Voor Studio Jeps maakten we een nieuwe website. In WordPress, precies waar we goed in zijn. De content verzorgde Studio Jeps zelf, maar natuurlijk konden we het niet laten hier wel wat advies in te geven.

Interieuradvies

Op een website voor een interieuradviseur is het portfolio natuurlijk ongelooflijk belangrijk. Iedere adviseur heeft haar eigen stijl, zo ook Monique. En die komt nu prachtig tot uiting op haar website.

Studio Jeps portfolio
Studio Jeps logo

Over Studio Jeps

Studio Jeps is nog jong en timmert stevig aan de weg. Kleuren worden moeiteloos gecombineerd en de complete inrichting vormt één geheel. Studio Jeps maakt plekken waar je je echt thuis voelt. En altijd met een lichte Scandinavische touch.

Recensie

Ik ben dit jaar gestart als ZPP-er en met mijn achtergrond als marketing-communicatieadviseur weet ik hoe belangrijk een goede website is. Maar om er zelf een te maken, dat is best lastig. Chris heeft me ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling. En toen de basis eenmaal stond kon ik met zijn tips en adviezen zelf verder aan de slag!

– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps

Wil jij ook een WordPress website laten bouwen?