Website voor een vereniging

Voor Tesselschade Rotterdam maakten wij een volledig nieuwe website. Om online beter gevonden te worden. En zo heel veel studentes een betere toekomst te bieden.

Tesselschade Rotterdam

De opdracht

Voor Tesselschade Rotterdam maakten wij met WordPress Elementor een volledig nieuwe website. Inclusief content, zoals wij dat het liefst doen.

Korte webteksten

Tesselschade Rotterdam biedt vrouwen al meer dan 150 jaar financiële ondersteuning in de studiekosten. Dit doen ze door middel van het Tesselschade Studiefonds. Hier zijn ze trots op. En terecht! Op de website vertellen ze er graag over. Maar wel in het kort, want het is voor web.

Uitgebreid aanvraagformulier

Met de veelzijdige formulierenplug-in WPForms maakten we een uitgebreid digitaal aanvraagformulier. Waar Rotterdamse studentes een bijdrage voor hun studiekosten kunnen aanvragen. De informatie uit de aanvraag is gekoppeld aan het e-mailadres van Tesselschade Rotterdam. Zo komen alle gegevens, formulieren en documenten op 1 overzichtelijke plek binnen.

Naast het aanvraagformulier maakten we ook goedwerkende contact-, donatie en ledenformulieren met WPForms. Echt een waardevolle toevoeging van de website.

Over Tesselschade Rotterdam

Tesselschade Rotterdam ondersteunt vrouwen in de regio Rotterdam die om uiteenlopende redenen niet zelf hun studie kunnen betalen. Het bestuur van de zelfstandige vereniging en haar leden zetten zich vrijwillig in voor het Teselschade Studiefonds. Dat vrouwen op weg helpt naar een financieel onafhankelijke toekomst.

Heeft jouw vereniging ook een nieuwe website nodig?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.