Website voor een prijsvraag

Voor Eracontour bouwden we een one-pager website om de ‘Parklets’ prijsvraag te promoten. Op basis van de vrolijke huisstijl creëerden we een mooie, digitale plek waar creatievelingen en architecten hun briljantste idee kunnen inzenden.

Parklets one pager website

De opdracht

Eracontour wil tijdens de uitvoering van een bouwproject in de Vlaardingse Zuidwijk, een aantal parkeerplaatsen tijdelijk een vrolijke invulling geven. De parkeerplaatsen mogen worden ingevuld met groen, social of recreatie. Om hiervoor de tofste ideeën te verzamelen, organiseerde Eracontour een prijsvraag met als naam ‘Parklets’.

Van idee tot website

Voor deze one-pager werkten we samen met ontwerpstudio carenza*. Zij ontwierpen de huisstijl en het logo. Dit leverde vrolijke kleuren en vormen op, waarmee wij de website konden vormgeven.

We hebben de website ontworpen en gebouwd. Vervolgens redigeerden we de aangeleverde teksten en zorgden ervoor dat alles perfect werkte. Tenslotte leverden we het project in recordtijd op.

One-pager Website Prijsvraag
Website met een pagina

Prijsvraag

Eracontour wil wijken mooier, beter en leefbaarder maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de buitenruimte. Die is in steden al schaars. En tijdens de bouw of renovatie wordt hij nog schaarser. 

Met deze prijsvraag wil de ontwikkelaar aandacht vragen voor de leefbaarheid. En tegelijkertijd creatieve mensen inspireren om de meest fantastische ideeën te bedenken.

Wordt het in Vlaardingen een succes? Dan krijgt Parklets misschien een vervolg op weer een nieuwe plek.

Parklets

Over Parklets

Parklets is een initiatief van Eracontour. Het zijn openbare zitplaatsen die parkeerplaatsen omvormen tot levendige plekken. Ze vergroten de verblijfskwaliteit van de openbare ruimte en stimuleren ontmoetingen. Van Londen tot aan Mexico City, parklets kom je over heel de wereld tegen. En binnenkort dus ook in Nederland.

Wil jij ook een gloednieuwe website?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.