WordPress specialist

Wij zijn WordPress specialist. We bouwen en onderhouden mooie, vindbare websites. Waar jouw bezoekers blij van worden.

WordPress expert

Wat doet een WordPress specialist?

Het maken van een website kun je wel overlaten aan een WordPress specialist. En wij gaan nog een stapje verder. Wij maken WordPress websites namelijk altijd inclusief content. Want die content bepaalt het succes van jouw website. Zo zorgen wij voor het webdesign, de content, onderhoud en goedwerkende plug-ins. Zodat jij nergens naar om hoeft te kijken.

Website laten maken, onderhouden en beheren

Een bestaande website of webshop onderhouden, verbeteren en beheren doen wij ook. We zijn niet voor niets WordPress specialist. Onze expertise zetten we in zodat jouw website wordt gevonden in Google, snel laadt én bezoekers blij maakt.

Met liefde maken wij websites

Wij zijn Chris, Brechje en Hester. Bij ons in de salon in Rotterdam werken wij dagelijks aan prachtige WordPress websites voor kleine en grote bedrijven.

onlineambitie rotterdam
onlineambitie team

Wil je een WordPress website laten maken door een specialist? In een kort stappenplan lees je hoe wij dit doen en onze sympathieke werkwijze.

Voordelen van een WordPress website

Een WordPress website is altijd up-to-date en veilig. Dit komt doordat het systeem constant in ontwikkeling is en onafhankelijk werkt. Er zijn onwijs veel plug-ins beschikbaar om een WordPress website uit te breiden. Wat het zeer toegankelijk en fijn maakt om mee te werken. Wij zijn fan! En maken graag jouw nieuwe WordPress website inclusief SEO-gerichte content.

WordPress-experts
Website bouwen

Design van een WordPress website

Het webdesign van jouw WordPress website ontwerpen en bouwen wij in Elementor. Precies zoals jij het voor ogen hebt. Met de live drag-and-drop editor maken wij een gebruiksvriendelijke website waar jouw huisstijl helemaal tot zijn recht komt. Zodat jouw websitebezoekers snel over gaan tot een aankoop of contact met je opnemen.

De voordelen van werken met een WordPress specialist

Online marketing bureau WordPress

Website inclusief content

Wij bouwen altijd gebruiksvriendelijke WordPress websites inclusief content. Want goede webteksten en mooie beelden bepalen het succes van jouw website.

Online marketing bureau contentmakers

Scoren in Google

Wij willen ook dat jouw WordPress website hoog scoort in Google. Met sterkte content, een snelle laadtijd en slimme SEO-oplossingen zorgen wij hiervoor.

WordPress expert

Onderhoud en beheer

We zorgen dat de website up to date is en schrijven nieuwe landingspagina's en blogs. In WordPress gaat dit heel gemakkelijk. En dat is precies waarom wij zo van deze sitebouwer houden.

WordPress website expert

Wat is jouw online ambitie?

Wil je een website laten maken door een WordPress specialist? Jouw bestaande website of webshop verbeteren? Of laten onderhouden en beheren door onlineambitie?

Dit doen wij graag! Kom langs in het Groothandelsgebouw. Dan drinken we een kopje koffie en bespreken we jouw online ambities.

Wat zeggen onze tevreden klanten?

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ons online marketing blog

Nadelen van bloggen
blog
Chris

De 7 nadelen van bloggen

Door de nadelen te benoemen, krijgen de voordelen meer waarde. Daarom vertellen we je vandaag over de 7 ongelooflijk grote, onoverbrugbare nadelen van bloggen. Want

Lees verder »

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.