Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

E-mailmarketing

Deel verhalen die indruk maken

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat jouw de e-mailmarketing uit handen neemt en naar een hoger niveau tilt. Met korte lijnen en soepele communicatie. Je zoekt iemand die meedenkt, plant, schrijft en verstuurt. Iemand die jouw doelgroep op de juiste plek weet te raken en die van jouw nieuwsbrief een groot succes maakt.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn Mailchimp PRO Partner, dit is de hoogste partnerrang binnen Mailchimp. Als het om e-mail gaat, zijn wij jouw partner! Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

online marketing bureau

Wat is jouw online ambitie?

Wil je jouw doelgroep beter bereiken? Of wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? En geloof je net als wij in de kracht van inhoud?

Daarom wil je dat wij jouw e-mailmarketing regelen

Strategie-expert

Als je nieuwsbrieven met Mailchimp verstuurt, begint dat met een strategie. Dat klinkt zwaar, maar dat hoeft helemaal niet. Wij bedenken op basis van je doelgroep en je doelen hoe we de e-mailmarketing inzetten. Die strategie leggen we vast als basis voor iedere nieuwsbrief.

Contentexpert

Wij zijn Mailchimp Contentexpert. Mailchimp noemt dit Copywriting. Wij schrijven in het Nederlands en in het Engels. Wij helpen je met het bedenken en schrijven van de content. En bij het vinden van de juiste afbeeldingen. Zodat je nieuwsbrieven een feest zijn voor de inbox.

Template-expert

Wij zijn Mailchimp Template-expert. Wij maken voor jouw organisatie een Mailchimptemplate op maat. En kijken we naar de huisstijl. Hierbij houden we ons aan de standaarden van Mailchimp. Zo garanderen we een perfecte werking, ook op mobiel. Handig he?

Mailchimp PRO Partner

Wij zijn Mailchimp PRO Partner, dit is de hoogste partnerrang binnen Mailchimp. Tof he! Ook zijn we opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. Hierdoor staan we in direct contact met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met succesvolle e-mailmarketing.

contentmarketing

Mailchimptemplates die wij hebben gecreëerd

Een template op maat

Wij zijn Mailchimp Template-expert. Wij maken voor jouw organisatie een Mailchimp template op maat. Door een template op een juiste manier op te zetten is hij makkelijk te gebruiken. Zo neem je jezelf veel werk en dus tijd uit handen.

"Ik ben zo blij dat ik je heb gegoogled"
– Dennis Friskes, directeur van Emerald
"We zijn erg blij met het ontwerp van onze Mailchimptemplate"
– Nathalie Salomons, Vondel Finance
"Hele prettige samenwerking met onlineambitie"
– Saskia Du Bois, eigenaar i-Inspire
"Helpt online ambities waar te maken"
– Leo Kool, directeur DMDesk en Labstores
"Ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling van mijn nieuwe website"
– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps
"Staat open voor alle feedback"
– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet
"Geen vraag was te veel, ze stonden altijd voor ons klaar."
– Yvonne Huisman - Touw, Communicatieadviseur KindeRdam

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bureau voor online marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en een fijne samenwerking.

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris op 010 307 5468 of stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

blog-online-marketing