E-mailmarketing

Deel sympathieke content rechtstreeks met de mailbox van jouw fans.

e-mailmarketing

Bureau voor e-mailmarketing

Zoek je een bureau dat jouw e-mailmarketing uit handen neemt? En naar een hoger niveau tilt met hun expertise? Dat Rotterdamse bureau heb je zojuist gevonden. We reageren snel, denken mee en voeren uit. onlineambitie is Mailchimp PRO Partner. En worden graag jouw nieuwe partner voor e-mailmarketing.

We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw e-mailmarketing te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 

Laat jouw nieuwsbrieven maken

Nieuwsbrieven maken kost tijd. Tijd die je liever besteed aan jouw eigen kernactiviteiten. Daarom nemen jouw e-mailmarketing graag volledig uit handen. We stellen je Mailchimpaccount in, maken een template in jouw huisstijl, schrijven de content en versturen de periodieke nieuwsbrieven telkens weer op tijd naar jouw abonnees.

Apetrots zijn we op ons werk

Voor de Campo Charity Foundation ontwierpen wij een Mailchimptemplate op maat. Dit template resulteerde direct bij de eerste campagne in een succesvolle financiering van het eerste

Voor Financieel dienstverlener Vondel Finance ontworpen we uitnodigingen die we via Mailchimp verstuurden. De aanmeldingen verzamelden we ook in Mailchimp. De opdracht Voor Vondel

Voor Rebel Cactus ontwierpen we een kleurrijk template voor hun nieuwsbrieven. Daarnaast maakten we de periodieke nieuwsbrieven en automations. De opdracht Maak 3 Mailchimptemplate

Voor The Workation Agency hebben we een Mailchimptemplate in de nieuwe editor gemaakt. Daarnaast gaven we het bedrijf ook strategisch marketingadvies.

Voor kinderopvangbedrijf KindeRdam maakten we 1 universeel template waar alle 70 vestigingen mee werken. De opdracht Voor KindeRdam maakten we één Mailchimp-template voor meer

Voor de koeriersbedrijven JBM en Circuit Sneltransport maakten we een Mailchimptemplate. Dat we iedere maand gebruiken om nieuwsbrieven mee te versturen. De opdracht Niet alleen ha

Voor Emjee ICT diensten maakten we een sterk Mailchimptemplate dat ook perfect werkt op mobiel. De opdracht Voor Emjee ICT diensten maakten we een sterk template voor hun Mailchimp

De voordelen van e-mailmarketing uitbesteden

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij werken veel met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en we kunnen jou helpen het maximale uit e-mailmarketing te halen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste e-mails voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau voor
e-mailmarketing

Hier in het centrum van Rotterdam maken we de mooiste nieuwsbrieven voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Bij ons draait het om de inhoud. Om sympathieke content. Om echt toegevoegde waarde.

Want de content bepaalt het succes van e-mailmarketing. Zo helpen we onze klanten een sterke band met hun doelgroep op te bouwen.

Wil je meer weten? 

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.