Mailchimp expert

Wij zijn gecertificeerd Mailchimp PRO Partner. Als Mailchimp expert kennen wij alle ins- en outs van dit fijne e-mailmarketingprogramma.

Wat doet een Mailchimp expert?

Een Mailchimpexpert helpt je om het maximale uit jouw Mailchimpaccount te halen. Wij helpen je op weg om zelf Mailchimp te gebruiken. Of we nemen je complete e-mailmarketing uit handen. Zodat jij je kunt richten op je eigen kernactiviteiten.

Mailchimpaccount instellen

Als we met jouw e-mailmarketing aan de slag mogen stellen we eerst jouw Mailchimpaccount goed in. Door het goed in te stellen stuur je betere mails, komen jouw nieuwsbrieven minder in de spam en melden meer nieuwe abonnees zich aan. 

Een prachtig template ontwerpen

Een Mailchimptemplate is onmisbaar voor goede, consistente e-mails. Wij ontwerpen een goedwerkend template in jouw huisstijl.

De planning in de gaten houden

Zonder planning mis je de grip op je e-mailmarketing. Daarom maken we een contentkalender. We vragen je tijdig om input zodat jouw periodieke nieuwsbrief op het juiste moment wordt verstuurt.

Content voor je nieuwsbrief

Als Mailchimpexpert kunnen wij ook de content voor je nieuwsbrief schrijven. De blogs en nieuwsberichten die we schrijven kun je uiteraard ook delen op je website en social-mediakanalen.

Nieuwsbrieven versturen

Wij zorgen ervoor dat er iedere maand of week een prachtige, pakkende nieuwsbrief de deur uitgaat. Zodat jij hier niet over na hoeft te denken.

Automations instellen

Met automations betrek je je abonnees nog meer bij je bedrijf. Wij adviseren je over welke automations je in kunt zetten. En we stellen alles keurig voor je in.

Wij zijn fan van Mailchimp

Wij zijn Chris, Brechje en Hester. En kennen alle fijne kneepjes van Mailchimp. Met onze kennis over e-mailmarketing helpen wij jou graag.

onlineambitie rotterdam
onlineambitie team

Wil je samenwerken met een Mailchimpexpert? Lees hier meer over onze sympathieke werkwijze.

PRO Partner wordt je niet zomaar

onlineambitie mag zich Mailchimp PRO Partner noemen. Omdat wij veel kennis hebben van de mogelijkheden binnen Mailchimp. En omdat we jaarlijks heel veel klanten helpen met templates, pakkende nieuwsbrieven en automations.

De drie uitgebreide certificeringsprogramma’s van de Mailchimp Academy hebben we succesvol doorlopen. Hiermee tonen we aan dat we veel kennis van Mailchimp hebben. En op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zowel binnen e-mailmarketing als het programma Mailchimp.

De voordelen van werken met een Mailchimpexpert

Mailchimp PRO Partner

Alles uit je account halen

Wij zijn graag jouw e-mailmarketing expert. Als Mailchimp PRO Partner tillen we jouw e-mails naar een hoger niveau. Met een mooi template en goede inhoud.

In contact met je abonees

Korte lijntjes

Heb je een vraag over Mailchimp? Wij zoeken het voor je uit. We hebben korte lijntjes en houden van snel schakelen.

E-mail expert

Nieuwsbrieven versturen

Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrief keurig op tijd wordt verstuurt. Dat de content sterk is. En jouw abonnees op de hoogte blijven.

Wat is jouw online ambitie?

Wil je nieuwsbrieven versturen met pakkende content? Werken met een nieuw Mailchimptemplate? Automations laten instellen? Of jouw e-mailmarketing aan ons uitbesteden?

Kom bij ons langs in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dan drinken we een kopje koffie. En bespreken we jouw online ambities op het gebied van e-mailmarketing.

e-mailmarketing

Dit zeggen onze blije klanten

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ons online marketing blog

Nadelen van bloggen
blog
Chris

De 7 nadelen van bloggen

Door de nadelen te benoemen, krijgen de voordelen meer waarde. Daarom vertellen we je vandaag over de 7 ongelooflijk grote, onoverbrugbare nadelen van bloggen. Want

Lees verder »

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.