Website voor een zorgboerderij

Voor EquiDo bouwden we een nieuwe website. We kozen voor een fris ontwerp dat past bij de specialistische zorgboerderij.

EquiDo nieuwe website

De opdracht

De opdracht kregen we van Superlatief. Hun klant EquiDo was echt toe aan een up-to-date website die naadloos aansluit op hun bedrijfsfilosofie. Wij gingen direct aan de slag met de nieuwe website.

Een nieuwe website ontwerpen

We kregen veel creatieve vrijheid bij het maken van de nieuwe website voor EquiDo. Op basis van het bestaande logo hebben wij een bijpassend lettertype gevonden en ontwerp van de lay-out gemaakt.

We kozen voor een licht, overzichtelijk en dynamisch ontwerp met de frisse kleuren uit het logo. Wat onwijs goed heeft uitgepakt. Neem hier zelf een kijkje om te zien hoe het is geworden.

EquiDo website

Meerdere doelgroepen bereiken

De zorgboerderij heeft te maken met meerdere doelgroepen. Ze willen zowel ouders als kinderen aanspreken met hun diensten. Maar hoe pak je dit aan?

Om de doelgroepen goed te bereiken hebben het hoofdmenu zo ingericht dat je als bezoeker zijnde precies weet je waar je moet zijn. En met de juiste tone of voice van de teksten kom je ook een heel eind. We hebben de teksten zo geredigeerd dat iedereen zich voelt aangesproken. En dat het perfect aansluit op de bedrijfsfilosofie van EquiDo.

Over EquiDo

Op zorgboerderij EquiDo krijgen kinderen, jongeren en jongvolwassenen specialistische pedagogische begeleiding. Ze zijn gespecialiseerd in het werken met paarden en het geven van equitherapie. Hiernaast ondersteunen en coachen ze ook ouders.

Wil jij ook een gloednieuwe website?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.