Verenigingswebsite bouwen

Van een verenigingswebsite verwacht je dat je er informatie over de vereniging kunt vinden. Maar ook over de evenementen. En natuurlijk wil je er zien wie er allemaal al lid zijn. Voor Businessclub Spaanse Grave bouwden we een stijlvolle verenigingswebsite die het gemakkelijker maakt om nieuwe leden te werven.

Verenigingswebsite Spaanse Grave

De opdracht

Van Businessclub Spaanse Grave kregen we de opdracht om een nieuwe website te bouwen. De oude, die werkte simpelweg niet meer. Dus de noodzaak was aanwezig. Wij ontwierpen een WordPresswebsite. Inclusief tekst en beeld. Met een duidelijke aanmeldknop voor nieuwe leden.

Visitekaartje voor de vereniging

Iedere vereniging wil een mooie website om online gezien te worden. Dat is voor Spaanse Grave niet anders. De nieuwe website is hun visitekaartje. Een visitekaartje dat naast een mooi ontwerp, ook gevoed is met sterke content die het verhaal van de vereniging vertelt.

Op de website vertelt de vereniging wie ze is en wat ze doet. Waar ze voor staat en welke visie ze uitdraagt. De website is hiermee een digitale blauwdruk van de vereniging.

Website Spaanse Grave mobiel
Website voor een vereniging - de leden

Alle leden in het zonnetje

Het is leuk om te laten zien welke bedrijven zich bij de vereniging hebben aangesloten. Daarom maakten we voor Spaanse Grave een duidelijk overzicht van alle leden. Voor de inhoud mochten de leden zelf informatie aanleveren. Zo is dit ook hun etalage. Voor zichzelf of voor hun bedrijf.

Eenvoudig aanmelden

Één ding moet heel eenvoudig zijn op een verenigingswebsite. En dat is aanmelden. Want de ledenaanwas zorgt voor continuïteit van de club. En voor bestaansrecht. Daarom maakten we bij Spaanse Grave de drempel om je aan te melden zo klein mogelijk. En dat leverde al snel het eerste nieuwe lid op. Hoera!

Leden werven met verenigingswebsite

Agenda en verslagen

Wat overtuigt potentieel nieuwe leden nou meer dan dat ze zien wat deze vereniging allemaal organiseert. Op de nieuwe website is ruimte voor evenementverslagen, inclusief een ruime fotogalerij. En voor een overzichtelijke agenda. Wat ook handig is voor bestaande leden.

Over Spaanse Grave

Spaanse Grave is een bijzondere businessclub in een bijzonder gebied. Ze zijn de businessclub van de Spaanse Polder, de ’s Gravelandse polder en Rotterdam Noordwest.

Bij de Spaanse Grave staat sociale interactie tussen bedrijven en ondernemers voorop. Daarom organiseren zij iedere maand een interessante ledenbijeenkomst.

Wil jij ook een website voor jouw vereniging?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.