Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Een Mailchimptemplate voor intern en extern

De opdracht

Maak 2 templates in Mailchimp die wat ‘gelikter’ zijn dan onze huidige. Templates die duidelijk anders zijn, maar wel beiden in de huisstijl passen. En in de stijl van de website zijn. Een Mailchimptemplate voor intern. En een voor extern.

Dat was de opdracht die wij kregen van Stichting Ondernemersklankbord. Een leuke uitdaging. Twee overzichtelijke nieuwsbrieftemplates maken waar ze hun informatie duidelijk en aantrekkelijk kunnen presenteren.

Intern en extern

Stichting Ondernemersklankbord wilt een verschil maken in de interne en externe nieuwsbrieven die ze versturen. Ze bieden ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Zij ontvangen andere informatie dan de ervaren adviseurs die werkzaam zijn voor de stichting. Wij gingen aan de slag.

Ondernemersklankbord
Ondernemersklankbord mailchimp

Templates in de huisstijl

De huisstijl van het Ondernemersklankbord komt duidelijk naar voren op de website. Dit was een mooie richtlijn voor ons. Want op basis hiervan hebben we de nieuwe templates gecreëerd. Met de juiste kleuren, buttons, en logo’s. Dit zorgt ook voor herkenning. Uiteindelijk zijn beide templates de basis geworden voor iedere nieuwsbrief. Met een duidelijke structuur. Zodat ze makkelijk zelf de nieuwsbrieven kunnen maken. En omdat wij altijd binnen de standaarden van Mailchimp werken, is het heel eenvoudig om zelf nieuwsbrieven te maken.

ondernemersklankbord logo

Over Stichting Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. De vrijwilligers zijn allemaal oud-ondernemers, managers of specialisten met een specifiek vakgebied. Zij delen vrijwillig hun expertise met je en geven onpartijdig advies.

Wil jij ook een overzichtelijk Mailchimptemplate voor intern en extern?