Mailchimptemplate in de nieuwe editor

Voor The Workation Agency maakten we een Mailchimptemplate in de nieuwe editor. Daarnaast gaven we het bedrijf ook strategisch marketingadvies.

Mailchimptemplate nieuwe editor

De opdracht

Van The Workation Agency kregen we de vraag om het bedrijf online op de kaart te zetten. We hebben koers bepaalt voor hun algehele marketing en een ontwerp gemaakt voor de website. De professionalisering van de e-mailmarketing hebben we ook opgepakt.

Nieuwe builder van Mailchimp

Een nieuwsbrieftemplate kan je in de classic of new builder van Mailchimp maken. De classic builder kennen we op ons duimpje. En in de nieuwe omgeving weten we nu ook onze weg te vinden.

Voor The Workation Agency maakten we een Mailchimptemplate in de nieuwe builder waar ze zelf eenvoudig mee kunnen werken. 

Mailchimptemplate-The-Workation-Agency

Extra mogelijkheden in de nieuwe builder

In de nieuwe Mailchimpbuilder heb je extra mogelijkheden en opties voor de lay-out van je e-mailtemplate ten opzichte van de classic builder. Je kunt per blok een achtergrondkleur instellen, alle contentblokken in kolommen slepen en 3 kolommen naast elkaar instellen. Zo hebben we de moderne huisstijl van The Workation Agency helemaal kunnen doorvoeren in het Mailchimptemplate.

The Workation Agency logo

Over The Workation Agency

Regelmatig vanuit verschillende plekken werken om het beste uit je werk én leven te halen. Daar helpt The Workation Agency organisaties mee. Ze organiseren op maat gemaakte workations en incentive reizen.

Wil jij ook een nieuw Mailchimptemplate?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.