Mailchimptemplate laten maken

Laat een professioneel Mailchimptemplate maken, zodat jouw nieuwsbrieven altijd en overal goed tonen.

Mailchimp-template-laten-maken

Waarom een Mailchimptemplate laten maken?

Een Mailchimptemplate in jouw huisstijl laten maken is onwijs handig. Waarom? Wij kennen alle ins en outs van dit prachtige platform. Dus als wij een nieuwsbrieftemplate maken werken wij volgens de standaarden van Mailchimp. Zodat jouw nieuwsbrief er perfect uitziet in verschillende e-mailprogramma’s (zoals Gmail, Apple mail, Outlook, etc). Ook op mobiel ziet hij er perfect en goed leesbaar uit.

Een template voor al jouw nieuwsbrieven

Een Mailchimptemplate in jouw eigen huisstijl er ook gewoon heel professioneel uit. Het zorgt voor herkenning bij de lezers, wat belangrijk is voor jouw merk. En, dit is misschien wel het fijnste voor jou, het bespaart je tijd. Als je eenmaal een goedwerkend Mailchimptemplate hebt laten maken, gebruik je deze eenvoudig voor alle nieuwsbrieven.

onlineambitie is Mailchimp PRO Partner

Wij zijn Chris, Brechje en Hester. Wij werken iedere dag met Mailchimp en worden blij van gebruiksvriendelijke Mailchimptemplates.

onlineambitie rotterdam
onlineambitie team

Wil je dat wij een Mailchimptemplate voor je maken? In een kort stappenplan vertellen wij je meer over onze sympathieke werkwijze.

Mailchimp Template maken

Mailchimptemplate in jouw huisstijl

Mailchimptemplates maken wij altijd aan de hand van jouw huisstijl. We kijken naar het logo, huisstijlkleuren en andere kenmerkende elementen. Zo zijn jouw nieuwsbrieven superherkenbaar voor de lezers. En het ziet er direct professioneel uit.

E-mailmarketing uitbesteden

Jouw e-mailmarketing uitbesteden aan een bureau dat dagelijks met Mailchimp werkt is een goed idee! Zo ben je zeker van continuïteit. En weet je dat iedere maand, week of andere periode de nieuwsbrief weer keurig bij je klanten in de mailbox valt. Hierdoor kun jij je blijven richten op je eigen kerntaken.

Wij weten wat wel werkt en wat niet. Hier adviseren we je graag over. Ook informeren we je over nieuwe mogelijkheden en kansen. Samen maken we een succes van jouw e-mailmarketing.

De voordelen van een Mailchimptemplate laten maken

Gebruiksvriendelijk

Wij stellen jouw Mailchimptemplate zo in dat je er ook zelf mee kunt werken. Mocht je dit willen. Wij kunnen jouw e-mailmarketing ook geheel uit handen nemen.

Mailchimp PRO Partner

Consistente communicatie

Door een Mailchimptemplate te laten maken bespaar je erg veel tijd. Je kan dit template namelijk voor al je e-mails gebruiken. Dit zorgt voor consistente communicatie.

E-mail expert

Template dat altijd werkt

Wij werken volgens de standaarden van Mailchimp en de richtlijnen van verschillende e-mailprogramma's. Zo ziet jouw template er in iedere inbox goed uit.

Wat is jouw online ambitie?

Wil je een nieuw Mailchimptemplate? Of denk je eraan om jouw e-mailmarketing helemaal uit te besteden?

Wij vinden het leuk om af te spreken. Kom een kopje koffie drinken bij ons in Groothandelsgebouw. Dan bespreken we jouw online ambities.

Mailchimp nieuwsbrief

Samenwerken met onlineambitie

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ons online marketing blog

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.