Een informatieve nieuwsbrief

Voor de koeriersbedrijven JBM en Circuit Sneltransport maakten we een Mailchimptemplate. Dat we iedere maand gebruiken om nieuwsbrieven mee te versturen.

Quantum-Leap-portfolio

De opdracht

Niet alleen handige informatie delen we voor Quantum Leap per e-mail, we geven de klanten ook tips en proberen ze te activeren. Op die manier zetten we de koeriersbedrijven JBM en Circuit Sneltransport op de kaart als specialistische partner.

Werkwijze

Iedere maand versturen we een nieuwsbrief naar klanten en geïnteresseerden. De planning bewaken wij en de onderwerpen levert Quantum Leap aan. Wij schrijven vervolgens een pakkende nieuwsbrief en creëren met behulp van een iconenset passende afbeeldingen. We werken met ons favoriete e-mailprogramma Mailchimp.

JBM-en-Circuit
Portfolio-JBM-en-Circuit

Duplicaat

De klanten van JBM krijgen bijna dezelfde nieuwsbrief als de klanten van Circuit Sneltransport. Toch wijkt hij net iets af. De kleuren zijn anders en soms is een onderwerp wel relevant voor JBM, maar niet voor Circuit.

Quantum-Leap

Over Quantum Leap

Quantum Leap is het bedrijf achter de merken JBM Koeriers en Circuit Sneltransport. Zij bieden express koeriersdiensten aan in Nederland en internationaal.

Wil jij ook professionele nieuwsbrieven versturen?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.