Nieuwsbrieven versturen

Door nieuwsbrieven te versturen blijf je top-of-mind bij je klanten. Wij zijn Mailchimp PRO Partner en maken een feestje van iedere inbox.

Wat is e-mailmarketing?

Met e-mailmarketing kun je jouw (potentiële) klanten direct benaderen. Het is een fantastische manier om jouw doelgroep te bereiken. Je bouwt namelijk een band op als je regelmatig nieuwsbrieven verstuurt naar jouw trouwe supporters. Doormiddel van e-mailmarketing blijf je top-of mind.

E-mailmarketing uitbesteden

Een nieuwsbrieftemplate in jouw huisstijl en sterke content zijn essentieel voor een goede e-mailcampagne. Wij kunnen dit helemaal voor jou uit handen nemen. onlineambitie zorgt ervoor dat jouw Mailchimpnieuwsbrieven iedere week of maand op tijd de deur uitgaan. Ja, écht!

Wij zijn Mailchimp PRO Partner

Wij Chris, Brechje en Hester. Dagelijks maken wij nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates in Mailchimp. onlineambitie is niet voor niets PRO Partner.

onlineambitie team
onlineambitie-Google

Jouw e-mailmarketing kan je volledig aan ons uitbesteden. Wil je weten hoe wij dit doen? Lees meer over onze sympathieke werkwijze.

Nieuwsbrieven laten maken

Nieuwsbrieven laten maken en versturen

De content van jouw nieuwsbrief bepaalt het succes van jouw e-mailmarketing. Met goede verhalen en bijpassende beelden maak je indruk. Wij maken en versturen met liefde jouw nieuwsbrieven. We schrijven de teksten en houden de planning in de gaten. Zo heb jij er geen werk aan.

Een nieuwsbrieftemplate voor Mailchimp

Een Mailchimptemplate in jouw eigen huisstijl ziet er professioneel uit. Zorgt voor herkenning bij je lezers. Bespaart je tijd. En omdat wij ons altijd aan de standaarden van Mailchimp houden, werkt het altijd. Ook op mobiel.

Mailchimp Template maken
E-mailautomations-instellen

E-mailautomations instellen

De mogelijkheden van Mailchimp zijn bijna eindeloos. Zo kan je automatisch e-mails versturen na een actie van een klant. Bijvoorbeeld na het aanvragen van informatie, een aanmelding of een klik op een bepaalde link. Maar ook op een bepaalde datum, zoals een verjaardag of afspraak.

We adviseren graag welke e-mailautomations interessant zijn voor jouw bedrijf. Dan stellen we ze in. Het testen, optimaliseren en onderhouden van de automatische e-mails doen we ook voor je.

De voordelen van nieuwsbrieven versturen

In contact met je abonees

In contact met je doelgroep

Een periodieke nieuwsbrief zorgt ervoor dat je echt in contact blijft met jouw klanten. En dat is heel waardevol.

Mailchimp PRO Partner

Mailchimp specialist

Wij zijn graag jouw e-mailmarketing expert. Als Mailchimp PRO Partner tillen we jouw nieuwsbrieven naar een hoger niveau. Met een mooi template en goede inhoud.

E-mail expert

Op tijd nieuwsbrieven versturen

E-mailmarketing kost tijd. Tijd die liever besteed aan jouw eigen kernactiviteiten. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrief keurig op tijd wordt verstuurt.

Wat is jouw online ambitie?

Wil je nieuwsbrieven versturen met een tof Mailchimptemplate? Jouw e-mailmarketing helemaal uit handen geven? Of een goedwerkende automation laten instellen?

Kom bij ons langs in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dan drinken we een kopje koffie. En bespreken we jouw online ambities op het gebied van e-mailmarketing.

Dit zeggen onze blije klanten

We hebben veel blije klanten. Met wie we voor langere tijd samenwerken. Zonder contract of abonnement. Gewoon op vrijwillige basis. Ze kunnen op ieder moment met een ander bureau in zee. En toch blijven ze. Dat zegt toch genoeg?!

Ons online marketing blog

Nadelen van bloggen
blog
Chris

De 7 nadelen van bloggen

Door de nadelen te benoemen, krijgen de voordelen meer waarde. Daarom vertellen we je vandaag over de 7 ongelooflijk grote, onoverbrugbare nadelen van bloggen. Want

Lees verder »

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.