Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

1 template voor 70 nieuwsbrieven

De opdracht

Voor KindeRdam maakten we één Mailchimp-template voor meer dan 70 locaties. We realiseerden dit template binnen de standaarden van Mailchimp, zodat iedereen er eenvoudig mee kan werken.

70 logo’s, locaties en adressen

Iedere locatie heeft een eigen naam en logo. Omdat ze allemaal met hetzelfde template moeten werken, hebben we het eenvoudig gemaakt het juiste logo toe te voegen aan de nieuwsbrief. De adresgegevens per vestiging laadt Mailchimp variabel in. Zodat afhankelijk van de ‘audience’, het juiste adres en afzender wordt meegegeven.

Kinderdam mailchimp
Kinderdam reviews

Simpel, simpel, simpel

Omdat iedereen er mee moet kunnen werken, was het onze opdracht om het template simpel te houden. Het ontwerp werd aangeleverd. Wij mochten het bouwen. En wel zo dat het ‘hufterproof’ was. En dat is gelukt.

Kinderdam

Over KindeRdam

KindeRdam biedt Peuteropvang, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang, Plusopvang en meer in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Recensie

We wilden bij KindeRdam graag gaan werken met Mailchimp. Maar met 70 verschillende kinderopvanglocaties en dus 70 verschillende nieuwsbrieven was dat een flinke uitdaging. onlineambitie heeft ons super geholpen. Geen vraag was te veel, Ze stonden altijd voor ons klaar. Dank je wel Chris!

– Yvonne Huisman – Touw, Communicatieadviseur KindeRdam

Wil jij ook een op maat gemaakt Mailchimptemplate?