Mailchimptemplate voor een mobiele app

Met één druk op de knop reserveer je een werkplek of vergaderruimte in FlexApp. Wij ontwierpen een Mailchimptemplate op maat.

FlexApp e-mailmarketing

De opdracht

Van FlexApp kregen we de opdracht om meer online zichtbaarheid te creëren. Een onderdeel hiervan is nieuwsbrieven versturen. Wij stelden het Mailchimpaccount in, zorgden voor een nette contactenlijst en ontwierpen het Mailchimptemplate. Waar ze nog steeds e-mailcampagnes mee versturen.

Huisstijl integreren in een Mailchimptemplate

Wij werden erg blij van de huisstijl van FlexApp. Op de website zie je veel kleur, speelse afgeronde afbeeldingen en een tof lettertype. Met deze input maakten wij een Mailchimptemplate op maat.

De huisstijl is de visuele identiteit van een organisatie. Het is de manier waarop je je als bedrijf zichtbaar naar buiten toe presenteert. Wij zorgen ervoor dat het Mailchimptemplate helemaal in lijn ligt met jouw huisstijl. Zodat de abonnees direct zien dat jij het bent.

Mailchimptemplate FlexApp
FlexApp uitnodiging template

Herbruikbaar template

In de eerste e-mailcampagne van FlexApp nodigden we de abonnees uit om voor een evenement in de Van Nelle Fabriek.

Het op maat gemaakte template gebruiken we voor iedere nieuwsbrief. Waarom? Het bespaart tijd, je weet dat alle instellingen goed staan en het zorgt voor herkenning bij de lezers. Ideaal!

Over FlexApp

Met de app van FlexApp kunnen medewerkers snel en eenvoudig een werkplek of vergaderruimte reserveren. Door het gebruik van de app faciliteren bedrijven veilig hybride werken en optimaliseren ze het kantoorgebruik.

Wil jij ook een Mailchimptemplate in jouw huisstijl?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.