Sterk template voor Mailchimp nieuwsbrief

Voor Emjee ICT diensten maakten we een sterk Mailchimptemplate dat ook perfect werkt op mobiel.

Emjee-portfolio

De opdracht

Voor Emjee ICT diensten maakten we een sterk template voor hun Mailchimp nieuwsbrief. We zorgden ervoor dat op de computer de titels naast de alinea’s staan. Dat ziet er mooi speels uit. Op mobiel komt de titel er automatisch boven, omdat daar minder breedte beschikbaar is. Zo past dit sterke template zich altijd aan naar het apparaat van de gebruiker.

De handleiding is inclusief

Het template is de basis voor iedere nieuwsbrief. Door de opbouw van het template bij iedere nieuwsbrief te volgen, dient hij ook meteen als handleiding. Het is de blauwdruk voor iedere e-mailing. En dat is handig, omdat nu iedereen er mee uit de voeten kan.

Emjee
Emjee portfolio

Wij zorgen voor de maandelijkse mailing

De samenwerking met Emjee ICT diensten beviel goed. Met als resultaat dat we nu ook de maandelijkse mailing mogen maken en versturen. We bewaken de planning en vragen om input. We denken mee en zorgen voor een mailing met sterke teksten en mooi beeld.

Emjee-logo

Over Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten is de ICT leverancier voor het basisonderwijs. Ze leveren maatwerk van hoge kwaliteit en met de modernste technieken. Zo bieden ze onder andere een serverloze Windows 10 omgeving, zonder concessies te doen. En beheren ze de hardware, zodat de leerlingen er veilig en zorgeloos mee kunnen werken.

Wil je ook een sterk Mailchimptemplate?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.