Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Online Adverteren

Gegarandeerd bovenaan in Google

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat jouw advertentiebudget voor Google Ads zo goed mogelijk inzet. En waarmee je fijn samenwerkt. Met korte lijnen en soepele communicatie. Je zoekt iemand die de campagnes opzet en onderhoudt. Zodat je altijd bovenaan in Google staat.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau met veel Google Ads ervaring. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn Gecertificeerd Google Partner, dat betekent korte lijnen met Google. Handig he! Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

blog-online-marketing

Wat is jouw online ambitie?

Pakkende advertenties die jouw doelgroep bereiken? Hoge conversies? Meer klanten en bezoekers? En geloof je net als wij in de kracht van inhoud?

Daarom wil je dat wij online adverteren voor jou

Google Partner

Wij zijn Gecertificeerd Google Partner, dat betekent korte lijnen met Google. En we weten wat Google belangrijk vindt. Handig he!

Bovenaan in Google

Met Google Ads sta je altijd bovenaan in Google. Met de juiste zoektermen en profielen targetten we jouw doelgroep. Zo sta je altijd bovenaan.

Pakkende advertenties

We schrijven pakkende advertenties die we tonen aan jouw potentiële klanten. Zo bereik je snel en gemakkelijk de jouw doelgroep.

Gecertificeerd Google Partner

Wij zijn gecertificeerd Google Partner. Hierdoor hebben we korte lijnen met Google en extreem veel kennis over adverteren in de zoekmachine, shopping en display. Onze kennis zetten we graag in om jouw bedrijf te promoten.

contentmarketing rotterdam

Online advertenties die wij hebben opgezet

"Ik ben zo blij dat ik je heb gegoogled"
– Dennis Friskes, directeur van Emerald
"We zijn erg blij met het ontwerp van onze Mailchimptemplate"
– Nathalie Salomons, Vondel Finance
"Hele prettige samenwerking met onlineambitie"
– Saskia Du Bois, eigenaar i-Inspire
"Helpt online ambities waar te maken"
– Leo Kool, directeur DMDesk en Labstores
"Ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling van mijn nieuwe website"
– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps
"Staat open voor alle feedback"
– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet
"Geen vraag was te veel, ze stonden altijd voor ons klaar."
– Yvonne Huisman - Touw, Communicatieadviseur KindeRdam
contentmarketing rotterdam

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bureau voor online marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en een fijne samenwerking.

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris op 010 307 5468 of stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.