Online marketing voor een opleiding

We zorgen ervoor dat de BomenCampus online beter zichtbaar is. Met pakkende content en advertenties in Google Ads.

Online marketing voor een opleiding

De opdracht

Bomencampus vroeg ons om ze te helpen online zichtbaarder te zijn. Ze wilden geïnteresseerde MBO-ers en zij-instromers enthousiasmeren voor de opleiding tot boomexpert binnen de stedelijke omgeving.

BomenCampus

Contentmarketing

Bij de online marketing voor de opleiding van Bomencampus starten we bij de basis, de inhoud. Want zonder inhoud word je niet gevonden. En heb je geen verhaal om te vertellen.

Daarom schrijven we maandelijks relevante blogs voor Bomencampus. Leuk om te delen, interessant om te lezen, goed voor de vindbaarheid (SEO) en perfect voor meer online zichtbaarheid.

Google Ads

Een nieuwe website wordt organisch nog niet goed gevonden. Daarom zetten we advertenties in.

Via Google Ads weten geïnteresseerden Bomencampus te vinden. We zetten de campagne een maand voor de volgende introductieronde aan. Dit levert steeds voldoende aanmeldingen op voor een succesvolle introductie.

Bomencampus

Over Bomencampus

De Bomencampus is de ideale start van je loopbaan als boomexpert. Zij bieden een traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving aan. Na 4 intensieve opleidingsmaanden en 20 maanden werken & leren mogen de deelnemers zich boomexpert noemen. En met steeds meer groen in de steeds groter wordende steden, zijn deze experts keihard nodig.

Wil je ook online gezien worden?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.