Nieuwsbrieven versturen als BIZ

Til jouw BIZ naar een hoger niveau met e-mailmarketing.

BIZ nieuwsbrieven versturen

Informeer jouw BIZ-leden per mail

Zoek je een bureau dat sympathieke e-mails naar jouw BIZ-leden stuurt? En met veel plezier een tof Mailchimptemplate maakt? Gefeliciteerd! Want dat bureau heb je zojuist gevonden. 

We reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn Mailchimp PRO Partner. En met onze expertise halen we alles uit jouw e-mailmarketing. Neem contact met ons op voor een kennismaking. 

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We zitten naast het Centraal Station. We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw e-mailmarketing te praten. Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Verstuur nieuwsbrieven naar alle ondernemers van de BIZ

Leden zijn benieuwd. Benieuwd naar wat het bestuur doet, waar hun jaarlijkse bijdrage naartoe gaat en of er nog toffe evenementen op de planning staan. Door een periodieke nieuwsbrief naar leden van de BIZ te sturen informeer je iedereen tegelijkertijd van je activiteiten.

Bouw een persoonlijke band op

Door alle winkeliers, ondernemers en vastgoedeigenaren op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen betrek je hen bij de bedrijveninvesteringszone. Zo creëer je een betere band met jouw leden. En dat is wat je wilt!

Professionaliseer de BIZ

Met informatieve nieuwsbrieven die er ook op mobiel perfect uitzien straal je professionaliteit uit als BIZ. En je hebt er zelf weinig werk aan. Want wij houden de planning in te gaten, vragen tijdig om input en versturen de nieuwsbrief op het juiste moment. Til jouw BIZ naar een hoger niveau met e-mailmarketing.

Lijkt het je wel wat?

Wil je jouw e-mailmarketing uit handen geven? En jouw BIZ-leden met sympathieke nieuwsbrieven op de hoogte houden? Wij helpen je graag. We zijn Mailchimp PRO Partner en hebben veel ervaring met het maken van prachtige nieuwsbrieven. Vertel ons jouw online ambitie en wij vertellen jou hoe we je ambities waar kunnen maken.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op.

Apetrots zijn we op ons werk.

Voor de Campo Charity Foundation ontwierpen wij een Mailchimptemplate op maat. Dit template resulteerde direct bij de eerste campagne in een succesvolle financiering van het eerste

Waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij werken veel met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en we kunnen jou helpen het maximale uit e-mailmarketing te halen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste content voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau dat jouw e-mailmarketing uit handen neemt

Hier in het centrum van Rotterdam maken wij de mooiste nieuwsbrieven. Voor andere bedrijveninvesteringszones en instellingen in heel Nederland. Bij ons draait het om de inhoud. Om sympathieke, pakkende e-mails. Zodat je een fijne band opbouwt met de leden van jouw BIZ.

Mogen we ook een succes maken van jouw e-mailmarketing?

Wil je meer weten? 

Nieuwsbrief uitbesteden

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester, Brechje of Ilze op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.