E-mailmarketing voor een online platform

Wij verzorgen de e-mailmarketing van Zoofy. We maakten een speels Mailchimptemplate, sturen wekelijks nieuwsbrieven en stellen automations in.

Zoofy

De opdracht

Zoofy was op zoek naar een e-mailmarketingpartner. Wij zijn het online marketing bureau dat hun abonnees meerdere keren per week mailt. En nieuwe klanten automatische nieuwsbrieven stuurt. 

Wekelijks mailen

Wij worden blij van het kleurrijke Mailchimptemplate van Zoofy. Door de bewegende GIF en de felle kleuren is het een uniek template. Die eruit springt in iedere inbox.

Meerdere keren per week verzenden wij een nieuwsbrief naar alle abonnees. Om de interesse te blijven wekken van de leden wisselen de onderwerpen altijd. En krijgen ze af en toe ook een ook mooie kortingsactie opgestuurd.

Zoofy

Automatische e-mails

We maakten een plan voor automation voor Zoofy. Voor nieuwe klanten stelden we een serie automatische e-mails in. Om Zoofy beter te leren kennen. Meer te vertellen over het online platform. En ze te verwennen met een fijne kortingscode. 

Ook zorgden we voor een vrolijke verjaardagsmail. Het onderhoud verzorgen wij. Zodat Zoofy hier geen werk aan heeft.

Zoofy

Over Zoofy

Op het online platform van Zoofy boek je in no-time een professionele klusjesman. Voor grote en kleine klussen in én om het huis kun je bij hen terecht. Ze hebben meer dan 10.000 vakmannen in dienst. Zo is er altijd wel iemand beschikbaar bij jou in de buurt die het klusje kan klaren.

 

Ben je op zoek naar een e-mailmarketingpartner?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.