Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Mailchimp Expert Nederland

Apetrotse Mailchimp PRO Partner

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat je kan helpen met jouw Mailchimp e-mailcampagnes. Je zoekt een Mailchimp PRO Partner waarmee het prettig samenwerken is. Gewoon in Nederland en in het Nederlands.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn de Nederlandse Mailchimp PRO Partner. Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

Mailchimp PRO Partner

Mailchimp PRO Partner

Wij zijn Mailchimp PRO Partner, dit is de hoogste partnerrang binnen Mailchimp. Tof he! Ook zijn we opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. Hierdoor staan we in direct contact met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met succesvolle e-mailmarketing.

Daarom houden wij van Mailchimp

Optimaal in- en uitschrijven

Hoe kom je aan nieuwe abonnees voor je nieuwsbrief? Met Mailchimp optimaliseren we het in- en uitschrijfproces. Zo zorgen we voor meer aanmeldingen en minder afmeldingen. En een vriendelijke afscheids- of welkomstgroet.

AVG-proof

De AVG of GDPR heeft impact voor e-mailmarketing. Met Mailchimp kunnen we dit perfect voor je inrichten. We geven zelf de toestemming aan. Of we laten dit geautomatiseerd aan Mailchimp over.

Geweldige automation

Mailchimp is niet alleen geweldig voor het verzenden van nieuwsbrieven, maar ook voor complete marketing automation. De mogelijkheden zijn eindeloos en we informeren je er graag over tijdens een heerlijk bakkie koffie.

Wat is jouw online ambitie?

Wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? Jouw doelgroep beter bereiken? Of geautomatiseerde mails versturen? En geloof je net als wij in de kracht van inhoud?

Mailchimptemplates die wij hebben gecreëerd

"Ik ben zo blij dat ik je heb gegoogled"
– Dennis Friskes, directeur van Emerald
"We zijn erg blij met het ontwerp van onze Mailchimptemplate"
– Nathalie Salomons, Vondel Finance
"Hele prettige samenwerking met onlineambitie"
– Saskia Du Bois, eigenaar i-Inspire
"Helpt online ambities waar te maken"
– Leo Kool, directeur DMDesk en Labstores
"Ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling van mijn nieuwe website"
– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps
"Staat open voor alle feedback"
– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet
"Geen vraag was te veel, ze stonden altijd voor ons klaar."
– Yvonne Huisman - Touw, Communicatieadviseur KindeRdam

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bureau voor online marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en een fijne samenwerking.

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris op 010 307 5468 of stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

blog-online-marketing