Mailchimp Expert Nederland

Wij zijn de apetrotse Mailchimp PRO Partner
Mailchimp Expert Nederland

Specialist in Mailchimp

Je zoekt een bureau dat de weg kent in Mailchimp? En er het maximale uithaalt? Dat bureau heb je zojuist gevonden. We reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn Mailchimp PRO Partner. En we zijn graag jouw Mailchimp expert. Gewoon in Nederland en in het Nederlands. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We zitten naast het Centraal Station. We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw Mailchimp nieuwsbrieven te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Dit doet een Mailchimp Expert

Een Mailchimp Expert helpt je om het maximale uit Mailchimp te halen. Wij helpen je op weg om zelf Mailchimp te gebruiken. Of we nemen je de complete e-mailmarketing uit handen. Zodat jij je kunt richten op je eigen kernactiviteiten.

Mailchimpaccount goed instellen

Met ieder Mailchimpaccount kun je direct aan de slag. Maar door het goed in te stellen stuur je betere mails, komen de mails minder in de spam en melden meer nieuwe abonnees zich aan. De Mailchimpexpert stelt jouw account perfect voor je in.

Een prachtig template ontwerpen

Een Mailchimp Template is onmisbaar voor goede, consistente e-mails. Wij ontwerpen een perfect werkend template in jouw huisstijl.

Een contentkalender maken

Zonder planning mis je de grip op je e-mailmarketing. Daarom maken we een contentkalender.

Blogs en nieuwsberichten schrijven

Wist je dat we niet alleen nieuwsbrieven maken en versturen, maar dat we ook content schrijven?

Periodieken nieuwsbrieven versturen

Wij zorgen ervoor dat er iedere maand of week een prachtige, pakkende nieuwsbrief de deur uitgaat.

Automations instellen

Met automations betrek je je abonnees nog meer bij je bedrijf. Wij adviseren je over welke automations je in kunt zetten. En we stellen alles keurig voor je in.

En nog veel meer…

En verder? Verder doen we nog veel meer. Kom eens op de koffie. En we vertellen je er alles over.
Mailchimp gecertificeerd
6 tips voor een sterke nieuwsbrief infographic

Wil je meer weten?

Wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? Automation maken of periodieke nieuwsbrieven versturen? Starten met e-mailmarketing kan best overweldigend zijn. Om je op weg te helpen hebben we een infographic met 6 allerbeste tips voor een sterke nieuwsbrief.  Vul je gegevens in en ontvang de infographic meteen in je mail.

Apetrots zijn we op ons werk.

#Mailchimp #nieuwsbrieven #e-mailmarketing

Voor Rebel Cactus ontwierpen we een kleurrijk template voor hun nieuwsbrieven. Daarnaast maakten we de periodieke nieuwsbrieven en automations.

Voor de koeriersbedrijven JBM en Circuit Sneltransport maakten we een Mailchimptemplate. Dat we iedere maand gebruiken om nieuwsbrieven mee te versturen.

Maandelijks maken wij de nieuwsbrief voor de BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven in Rotterdam. Op deze manier communiceert deze BIZ met haar leden. En betrekt zij alle ondernemers in d

De voordelen van onlineambitie

Dit is waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij werken veel met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en we kunnen jou helpen het maximale uit e-mailmarketing te halen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste e-mails voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau voor
Mailchimp

Hier in het centrum van Rotterdam maken onze Nederlandse Mailchimp Experts de mooiste nieuwsbrieven. We doen dit voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Bij ons draait het om de inhoud. Om sympathieke content. Om echt toegevoegde waarde.

Zo helpen we onze klanten het maximale uit hun Mailchimpaccount te halen.

Wil je meer weten? 

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester, Brechje of Ilze op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.