Nieuwsbrief uitbesteden

Besteed je nieuwsbrief uit en weet zeker dat hij iedere keer weer keurig op tijd wordt verstuurd.
Nieuwsbrief uitbesteden

Geen zorgen over jouw nieuwsbrief

Besteed je nieuwsbrief uit bij onlineambitie. En je weet zeker dat je er nooit meer zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen dat hij gemaakt wordt en iedere week of maand weer op tijd in de mailbox van je doelgroep valt. Zo blijf je online zichtbaar, zonder dat je er stress van krijgt.

Heel fijn samenwerken -
5/5

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We houden van persoonlijk contact en korte lijnen. We zitten naast het Centraal Station.  En we vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw e-mailmarketing te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Nieuwsbrief laten maken

Wil je meer weten?

Starten met e-mailmarketing kan best overweldigend zijn. Om je op weg te helpen hebben we een infographic gemaakt. Hier vind je 6 tips voor een sterke nieuwsbrief. Daarbovenop krijg je 3 nieuwsbrieven die je de perfecte basis geven om te starten met e-mailmarketing.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de infographic. 

Nieuwsbrief uitbesteden is een goed idee

De nieuwsbrief uitbesteden aan een bureau dat dagelijks nieuwsbrieven voor haar klanten maakt, dat is een goed idee! Want zo ben je zeker van continuïteit. Zeker dat iedere maand, week of andere periode de nieuwsbrief weer keurig bij de klanten in de mailbox valt.

Zo maken wij jouw nieuwsbrief

Wij vragen je om input voor de volgende nieuwsbrief. Hierbij denken we zoveel mogelijk mee. Want je hoeft natuurlijk niet alles te verzinnen. Vervolgens maken we een conceptnieuwsbrief. Pas als de e-mail helemaal goed is, plannen we hem in voor verzending. En na afloop sturen we je een kort rapport. Zodat je inzicht hebt in het succes van de e-mailmarketing.

Altijd de nieuwste technieken

Omdat wij dagelijks nieuwsbrieven maken, weten we wat wel werkt en wat niet. Daarover adviseren we je graag. Ook informeren we je over nieuwe mogelijkheden en kansen. Zo maken we jouw e-mailmarketing samen tot een succes. En ben je achteraf blij dat je je nieuwsbrief toen bij ons hebt uitbesteed.

Mailchimp en andere programma’s

Wij werken veel met Mailchimp, maar ook met andere programma’s kunnen we prima uit de voeten. Dus laten we het gesprek aangaan. En wie weet is dit het begin van een heel mooie samenwerking.

Dit is waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Apetrots zijn we op ons werk.

#nieuwsbrieven #e-mail #nieuwsbriefuitbesteden

Voor de Campo Charity Foundation ontwierpen wij een Mailchimptemplate op maat. Dit template resulteerde direct bij de eerste campagne in een succesvolle financiering van het eerste

Voor Rebel Cactus ontwierpen we een kleurrijk template voor hun nieuwsbrieven. Daarnaast maakten we de periodieke nieuwsbrieven en automations.

De voordelen van onlineambitie

Dit is waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij werken veel met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en nemen jou graag je nieuwsbrieven uit handen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste e-mails voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau om je nieuwsbrief uit te besteden 

Hier in het centrum van Rotterdam maken we de mooiste nieuwsbrieven voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Bij ons draait het om de inhoud. Om sympathieke content. Om echt toegevoegde waarde.

Want de content bepaalt het succes van e-mailmarketing. Zo helpen we onze klanten een sterke band met hun doelgroep op te bouwen.

Wil je meer weten? 

Bureau voor nieuwsbrief

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester of Brechje op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.