Mailchimp Specialist

– E-mailcampagnes met resultaat –

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat je kan helpen met jouw Mailchimp e-mailcampagnes. Doordat wij Mailchimp specialist zijn hebben we veel ervaring. Zo kunnen we je het beste helpen. Gewoon in Nederland en in het Nederlands zodat alles duidelijk en begrijpelijk is.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn een Nederlandse Mailchimp Specialist. Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

 

Mailchimp Experts Partner

Mailchimp Expert Partner

Wij zijn partner van Mailchimp en opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. Hierdoor hebben we korte lijnen met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met succesvolle e-mailmarketing. Zo kunnen wij de Mailchimp specialist zijn die jij zoekt.

mailchimp-strategie

Strategie-specialist

Als je nieuwsbrieven met Mailchimp verstuurt, begint dat met een strategie. Dat klinkt zwaar, maar dat hoeft helemaal niet. Wij bedenken op basis van je doelgroep en je doelen hoe we de e-mailmarketing inzetten. Die strategie leggen we vast als basis voor iedere nieuwsbrief. Zo is het een mooi geheel.

mailchimp-content-expert

Contentexpert

De content is heel belangrijk, met goede content bind je klanten. Gelukkig zijn wij ook Mailchimp Contentspecialst. Waardoor we je ook hierbij perfect kunnen helpen. Mailchimp noemt dit Copywriting. Wij schrijven in het Nederlands en in het Engels. We helpen je met het bedenken en schrijven van de content. En bij het vinden van de juiste afbeeldingen.

mailchimp-template

Template-specialist

Wij zijn Mailchimp Template-specialist. Wij maken voor jouw organisatie een Mailchimp template op maat. Hierbij houden we ons aan de standaarden van Mailchimp. Zo garanderen we een perfecte werking, ook op mobiel.

Daarom houden wij van Mailchimp

Mailchimp is heel gebruiksvriendelijk en heeft een geweldig hoge deliverability (dit betekent dat de nieuwsbrieven daadwerkelijk aankomen). Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp is laagdrempelig én professioneel. Wij helpen je verder of nemen je alles uit handen.

aanmelden-mailchimp

Optimaal in- en uitschrijven

Hoe maak je het zo aantrekkelijk mogelijk om abonnee te worden en te blijven? Met Mailchimp optimaliseren we het in- en uitschrijfproces. Zo zorgen we voor meer aanmeldingen en minder afmeldingen. Door een vriendelijke afscheids- of welkomstgroet heeft de klant altijd een prettig gevoel.

gdpr-avg-mailchimp

AVG-proof

De AVG of GDPR heeft impact voor e-mailmarketing. Met deze nieuwe wetgeving moeten met veel dingen rekening gehouden worden. Vaak dingen waar je zelf niet meteen aan denkt. Met Mailchimp kunnen we dit perfect voor je inrichten. We geven zelf de toestemming aan. Of we laten dit geautomatiseerd aan Mailchimp over. Zo kan er niks mis gaan.

automation-mailchimp

Geweldige automation

Mailchimp is niet alleen geweldig voor het verzenden van nieuwsbrieven, maar ook voor complete marketing automation. Waardoor je je klanten nog beter kan binden en ze ook gemakkelijk kan behouden. De mogelijkheden zijn eindeloos en we informeren je er graag over tijdens een heerlijk bakkie koffie.

Digital Marketing uit Rotterdam

Wij zijn een Rotterdams bureau voor digital marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en de samenwerking.

Wij zijn Mailchimp Expert

Wij werken al heel lang met Mailchimp. En we zijn officieel Mailchimp Expert Partner. Ons profiel vind je hier: https://experts.mailchimp.com/experts/onlineambitie. Dus zoek jij een echte Mailchimp specialist die jouw e-mailcampagnes naar een hoger plan kan tillen? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Koffie drinken?

Recensies

Ik ben zo blij dat ik je gegoogeld heb

– Emerald –

Een toegevoegde waarde voor onze motorrijschool

– RMTC –

De webteksten zijn inspirerend en écht pakkend

– Emerald –

onlineambitie voelt goed aan wat passend en wenselijk is

– i-Inspire –

Daarom wil je met ons werken

Expert

Wij zijn jouw expert voor E-mail, Google en Webcontent. Huur ons in voor advies en/of uitvoering.

Persoonlijk

Je krijgt één contactpersoon met alle expertise die je nodig hebt. En je kunt hem altijd bellen en mailen. Altijd!

Klein bureau

Wij zijn een klein bureau met korte lijnen. En dankzij ons grote netwerk hebben we toch gewoon alles in huis.

Full Service

We nemen je alle online zaken uit handen. Ook de correspondentie met de webbouwer of hostingpartij.

Bekijk ons werk

vondel-finance

Uitnodigingen voor een event via Mailchimp

emjee-ict.diensten

Sterk Template voor Mailchimp Nieuwsbrief

kinderdam

1 template voor 70 nieuwsbrieven

2glimpse

Een start-up in de markt zetten

Quantum Leap

Een informatieve nieuwsbrief

We bloggen ook

(meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg een mailtje als we een nieuw artikel plaatsen)

Kennismaken? Koffie drinken? Offerte aanvragen?

E-mail: chris@onlineambitie.nl

Telefoon: 010 307 5468

Bezoekadres: Stationsplein 45 in Rotterdam