Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Online Marketing Bureau Rotterdam

We ♡ sympathieke online marketing

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau voor online marketing. Waarmee je fijn samenwerkt. Met korte lijnen en soepele communicatie. Je zoekt iemand die ervoor zorgt dat je online gezien wordt. Iemand die van jouw online ambitie een geweldig succes maakt.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau voor online marketing. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij werken full service en zijn echt jouw online partner! Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail ons.

contentmarketing rotterdam

Wat is jouw online ambitie?

Wil je online groeien? En wil je dit doen met mooie, pakkende content, nieuwsbrieven en een fantastische website? Ondersteund met Google Ads en SEO? Wij nemen je graag de online marketing uit handen.

Daarom wil je dat wij jouw online marketing bureau zijn

Mailchimp PRO Partner

Wij zijn PRO Partner van Mailchimp en opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. Hierdoor hebben we korte lijnen met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met succesvolle e-mailmarketing. Tof he!

Wordpress Content Expert

Wij zijn WordPress Content Expert. We kennen de mogelijkheden en de beperkingen van WordPress. We weten hoe we content bezoeker- en zoekmachinevriendelijk inzetten. En we adviseren je graag over de beste plugins en de nieuwste mogelijkheden van dit fantastische CMS.

Gecertificeerd Google Partner

Wij zijn gecertificeerd Google Partner. Hierdoor hebben we snel contact met Google en extreem veel kennis over adverteren in de zoekmachine, shopping en display. Onze kennis zetten we graag in om jouw bedrijf te promoten.

Digital Marketing uit Rotterdam

Wij zijn het online marketing bureau uit Rotterdam. Met de focus op de inhoud. Wil jij jouw bedrijf online meer aandacht geven? Dan zijn wij het Online Marketing Bureau dat je zoekt.

De online marketing opdrachten die we eerder al deden

"Ik ben zo blij dat ik je heb gegoogled"
– Dennis Friskes, directeur van Emerald
"We zijn erg blij met het ontwerp van onze Mailchimptemplate"
– Nathalie Salomons, Vondel Finance
"Hele prettige samenwerking met onlineambitie"
– Saskia Du Bois, eigenaar i-Inspire
"Helpt online ambities waar te maken"
– Leo Kool, directeur DMDesk en Labstores
"Ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling van mijn nieuwe website"
– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps
"Staat open voor alle feedback"
– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet
"Geen vraag was te veel, ze stonden altijd voor ons klaar."
– Yvonne Huisman - Touw, Communicatieadviseur KindeRdam

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bureau voor online marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en een fijne samenwerking.

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel ons op 010 307 5468 of stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.