Mailchimp Nieuwsbrief

Wij maken iedere week of maand jouw Mailchimp-nieuwsbrief
Mailchimp nieuwsbrief

Mailchimp nieuwsbrief laten maken

Mailchimp is het perfecte programma om eenvoudig een nieuwsbrief te laten maken. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Dankzij de eenvoudige blikkenstructuur creëer je snel zelf een mooie nieuwsbrief. Kom je er niet uit? Of merk dat je er geen tijd voor hebt? Vraag dan een bureau om het uit handen te nemen. Zodat jij je kunt richten op je eigen kerntaken.

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We zitten naast het Centraal Station. We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw Mailchimp nieuwsbrief te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Mailchimp expert

Wil je meer weten?

Wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? Starten met e-mailmarketing kan best overweldigend zijn. Om je op weg te helpen hebben we een infographic gemaakt. Hier vind je 6 tips voor een sterke nieuwsbrief. Daarbovenop krijg je 3 nieuwsbrieven die je de perfecte basis geven om te starten met e-mailmarketing.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de infographic. 

Apetrots zijn we op ons werk.

Voor Rebel Cactus ontwierpen we een kleurrijk template voor hun nieuwsbrieven. Daarnaast maakten we de periodieke nieuwsbrieven en automations.

De voordelen van onlineambitie

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij versturen veel nieuwsbrieven met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en we kunnen jou helpen het maximale uit e-mailmarketing te halen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste e-mails voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau voor
nieuwsbrieven

Hier in het centrum van Rotterdam maken wij de mooiste Mailchimp nieuwsbrieven. We doen dit voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Daarbij draait het altijd om de inhoud. Om sympathieke content. En om echt toegevoegde waarde.

Zo helpen we onze klanten om iedere week, maand of twee maanden een mooie nieuwsbrief te verzenden. En zo altijd top-of-mind te blijven.

Wil je meer weten? 

Nieuwsbrief verzenden

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester of Brechje op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.