Title Image

We zijn partner van Spotler

Nieuws van onlineambitie
spotler-aanbieden

We zijn partner van Spotler

Door twee geweldige functies in Spotler hebben we besloten partner te worden. Dit is het verrijken van de database en het personaliseren met flexibele blokken. Deze twee functies laten Spotler qua mogelijkheden boven Mailchimp uitstijgen.

Simpel verrijken van de database

Iedere actie die de abonnee van jouw nieuwsbrief uitvoert, kun je gebruiken om je lijst te verrijken. Verrijken is: je abonnee beter te leren kennen, zodat je hem persoonlijker kunt mailen.

Stel je toont in je nieuwsbrief 2 categorieën, bijvoorbeeld heren- en dameskleding. Van degene die op herenkleding klikt, kun je ervan uit gaan dat hij een man is. Of in ieder geval een voorkeur heeft voor herenkleding. Met deze informatie kun je hem in de volgende nieuwsbrief meer herenkleding tonen.

Personaliseren met flexibele blokken

Je maakt voor alle abonnees één lange nieuwsbrief. Vervolgens bepaal je per blok wie wat te zien krijgt. Mannen zien bijvoorbeeld alleen herenkleding. En abonnees in Amsterdam een foto van jouw bedrijfspand in Amsterdam. Terwijl Rotterdammers het kantoor in Rotterdam te zien krijgen. Zo kun je vergaand personaliseren met flexibele blokken.

mailplus

Trainingen in Mailplus

Om partner van Spotler te worden deden we een aantal trainingen. Zodat we voor onze klanten alles uit de software van Mailplus kunnen halen. We kregen zelfs een certificaat 🙂 En voor onze eerste klanten werken we al met deze software.

Is het nou Mailplus of Spotler?

Het bedrijf Spotler biedt e-mailmarketingsoftware aan die de naam Mailplus draagt. Deze twee merknamen gebruiken we door elkaar. Het liefst hebben we het gewoon over Spotler. Behalve als we het over de software hebben, dan is het Mailplus. Dus we zijn partner van Spotler en expert in Mailplus. Leuk he!

spotler-versus-mailchimp

Het verschil tussen Spotler en Mailchimp

Mailchimp is veel gebruiksvriendelijker en laagdrempeliger dan Spotler, of eigenlijk Mailplus, want we hebben het hier over de software. Spotler biedt daarentegen weer veel betere mogelijkheden voor het verrijken van je lijsten en het personaliseren. Daarnaast is er een verschil in prijs. Spotler is duurder. Maar daar krijg je ook meer voor.

Zullen we samen?

Wil je aan de slag met Spotler? Of werk je er al mee, maar wil je meer uit je e-mailmarketing halen? Of wil je je nieuwsbrieven helemaal uitbesteden? Wij werken graag met je samen. En maken van jouw abonnees, vrienden van jouw bedrijf of merk. Koffie?

Deel ons verhaal op social media