Title Image

Een nieuwe website

Nieuws van onlineambitie
Nieuwe website

Een nieuwe website

We maken een nieuwe website! Een website voor ons eigen onlineambitie. En omdat we dan toch bezig zijn, frissen we meteen onze huisstijl op. De website maken we zelf. In wordpress. We hebben een templatebouwer gevonden die voor ons het perfecte template heeft. En verder laten we de content zijn werk doen.

Volg ons met plezier

Stap voor stap nemen we jou mee in de ontwikkeling van onze nieuwe website. We vertellen je over de keuzes die we maken. En hoe ze tot stand komen. We laten je zien waar we tegenaan lopen. En hoe we uiteindelijk een prachtige etalage voor ons bureau creëren. Een etalage die heel duidelijk vertelt wat we doen. En die onze doelgroep echt aanspreekt.

Zo volg je onze plannen

Volg ons lekker anoniem op FacebookInstagram of LinkedIn. Je ziet ons (hopelijk) vanzelf voorbijkomen in je tijdlijn. Of niet… kijk dan even op ons profiel en klik heel vaak op onze berichten. Zodat het algoritme van Facebook denkt dat je ons heel leuk vindt. Dan laat hij onze posts vaker zien. En mis je minder van onze plannen.

Wil je zeker weten dat je geen bericht mist, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Uiteraard keurig AVG-proof, geen spam, je gaat niet in een salesfunnel en we verkopen je e-mailadres ook niet door. Het enige wat we je sturen is wat plezier in je mailbox. Leuk toch!

Startpunt

Van online marketingbureau met de focus op content verandert onlineambitie steeds meer naar een e-mailmarketingbureau. E-mail is een prachtig medium, waar we heel goed in zijn. Niet voor niets zijn we inmiddels Mailchimp PRO Partner. Deze specialisatie willen we goed communiceren naar onze doelgroep. En we vinden dat onze huidige website daarin te kort schiet. Dus beginnen we opnieuw. Vanaf de tekentafel. Met een leeg vel. Een mooie uitdaging.

Een nieuwe huisstijl

Om te beginnen vragen we onze vrienden van ontwerpbureau carenza om een logo en een nieuwe huiskleur voor ons te ontwerpen.

Deel ons verhaal op social media