Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Mailchimp template

Een prachtig design

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat je kan helpen met jouw Mailchimp template. Je zoekt een Mailchimp specialist waarmee het prettig samenwerken is. Zodat een mooi template snel en goed geregeld is. Een template die eenvoudig te vullen is. Die ook perfect past bij jouw huisstijl.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij maken een Mailchimp Template in jouw eigen huisstijl. En zijn de Nederlandse Mailchimp PRO Partner. Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

contentmarketing rotterdam

Template-expert

Naast Mailchimp PRO Partner, zijn wij ook Mailchimp Template-expert. Wij maken voor jouw organisatie een Mailchimp template op maat. Hierbij houden we ons aan de standaarden van Mailchimp. Zo garanderen we een perfecte werking, ook op mobiel. En maken een succes van jouw e-mailmarketing.

Daarom wil je dat wij jouw Mailchimptemplate maken

Jouw huisstijl

Je nieuwsbrief moet opvallen maar er natuurlijk niet uitzien als een kinderwerkje. Wij helpen je om een mooi ontwerp neer te zetten. Een die past bij jouw huisstijl. En die zich aan de opgestelde Mailchimp richtlijnen houdt.

Gebruiksvriendelijk

Mailchimp is een gebruiksvriendelijk programma. We werken met de aangeboden blokken van Mailchimp zelf. Zo is de template niet alleen makkelijk in gebruik, maar blijft hij ook werken hoe jij het wilt.

Past goed bij de doelgroep

Iedere doelgroep is anders. Het is belangrijk dat de opmaak van de template hierbij aansluit. De juiste combinatie tussen de opmaak en het taalgebruik zal jouw klanten aan je bedrijf binden.

Wat is jouw online ambitie?

Wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? Jouw doelgroep beter bereiken? Of geautomatiseerde mails versturen? En geloof je net als wij in de kracht van inhoud?

Mailchimptemplates die wij hebben gecreëerd

"Ik ben zo blij dat ik je heb gegoogled"
– Dennis Friskes, directeur van Emerald
"We zijn erg blij met het ontwerp van onze Mailchimptemplate"
– Nathalie Salomons, Vondel Finance
"Hele prettige samenwerking met onlineambitie"
– Saskia Du Bois, eigenaar i-Inspire
"Helpt online ambities waar te maken"
– Leo Kool, directeur DMDesk en Labstores
"Ontzettend goed geholpen met de keuze, de opzet en de invulling van mijn nieuwe website"
– Monique Kiontke, eigenaar van Studio Jeps
"Staat open voor alle feedback"
– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet
"Geen vraag was te veel, ze stonden altijd voor ons klaar."
– Yvonne Huisman - Touw, Communicatieadviseur KindeRdam

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bureau voor online marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en een fijne samenwerking.

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris op 010 307 5468 of stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

blog-online-marketing