Mailchimp Template

Een prachtig ontwerp voor jouw e-mailcampagne.
Mailchimp Template

Bureau voor Mailchimp Templates

Je zoekt een bureau dat in Mailchimp een mooi template maakt? Waarmee je zelf kunt werken? En waarmee je echt professioneel kunt mailen? Dat bureau heb je zojuist gevonden. We reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij zijn Mailchimp PRO Partner. En we maken graag jouw Mailchimp template. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We zitten naast het Centraal Station. We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw Mailchimp nieuwsbrieven te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Mailchimp Template maken

Wil je meer weten?

Wil je met een nieuw Mailchimptemplate aan de slag? Starten met e-mailmarketing kan best overweldigend zijn. Om je op weg te helpen hebben we een infographic gemaakt. Hier vind je 6 tips voor een sterke nieuwsbrief. Daarbovenop krijg je 3 nieuwsbrieven die je de perfecte basis geven om te starten met e-mailmarketing.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de infographic. 

Apetrots zijn we op ons werk.

Voor de Campo Charity Foundation ontwierpen wij een Mailchimptemplate op maat. Dit template resulteerde direct bij de eerste campagne in een succesvolle financiering van het eerste

Voor Rebel Cactus ontwierpen we een kleurrijk template voor hun nieuwsbrieven. Daarnaast maakten we de periodieke nieuwsbrieven en automations.

De voordelen van onlineambitie

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij werken veel met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en we kunnen jou helpen het maximale uit e-mailmarketing te halen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste e-mails voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau voor
Mailchimp templates

Hier in het centrum van Rotterdam zijn we naast Mailchimp PRO Partner, ook Mailchimp template-expert. Wij maken voor jouw organisatie een Mailchimp template op maat. Hierbij houden we ons aan de standaarden van Mailchimp. Zo garanderen we een perfecte werking, ook op mobiel. En maken een succes van jouw e-mailmarketing.

Wil je meer weten? 

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester of Brechje op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.