Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Uitgebreid Mailchimptemplate

De opdracht

Voor Verslavingskunde Nederland ontwikkelden we een uitgebreid mailchimptemplate. Een handig template dat ze gemakkelijk zelf kunnen bewerken. Met dit template wisten we het maximale uit hun gratis mailchimpaccount te halen. Zo heeft Verslavingskunde Nederland nu een goede basis voor hun e-mailmarketing.

Het gaat om de boodschap

Verslavingskunde Nederland heeft veel te vertellen. Daar moest dan ook ruimte voor zijn. Wij kozen daarom voor een template met niet teveel poespas. Want het draait om de boodschap. Om het delen van artikelen en informatie.

Verslavingskunde Nederland
Verslavingskunde

Overzichtelijk

Wij maken een Mailchimp Template altijd in de standaard van Mailchimp. Dit zorgt ervoor dat de handige blokkenstructuur perfect blijft werken. En dat de nieuwsbrief er op ieder scherm fantastisch uitziet.

Na het opleveren van het template bleven we voor de klant als Mailchimp Helpdesk beschikbaar.

Verslavingskunde Nederland

Verslavingskunde Nederland

Verslavingskunde Nederland is een landelijk expertisenetwerk. Hier werken verslavingszorginstellingen, cliëntenvertegenwoordigers en kenniscentra samen om preventie, behandeling, herstel en reclassering te ontwikkelen en verbeteren.

Wil je ook veel informatie delen via een nieuwsbrief?