onlineambitie

Even voorstellen...

onlineambitie, jouw online marketing bureau

onlineambitie is een bureau voor sympathieke online marketing. Wij geloven in de inhoud en we zijn dan ook erg goed in (seo) webteksten, nieuwsbrieven en social media. Ook het goed inrichten van websites en webshops kun je aan onlineambitie overlaten.

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid vinden we belangrijk. Niet per sé met advertenties, maar liever met mooie, sympathieke content. Zo kom je hoog in Google, krijg je fans op Facebook en maak je impact met mooie nieuwsbrieven. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf wordt gevonden en bekendheid krijgt.

Chris van Marion

onlineambitie is het bureau van Chris van Marion. Hij legde zich na zijn hbo-studie in Rotterdam volledig toe op online marketing. SEO, SEA, en vooral op content. In 2010 richtte hij onlineambitie op. Een bureau voor online marketing met de focus op inhoud en content.

“Dagelijks realiseer ik de online ambitie van heel veel mooie klanten. Voor hen ben ik altijd het aanspreekpunt. Daarom vind je mijn rechtstreekse nummer gewoon onderaan deze pagina :)”

 

Een netwerk van specialisten

Met onlineambitie haal je een netwerk van specialisten in huis. Wij werken nauw samen met een groep betrouwbare partners. Die we ook graag inzetten voor jouw online ambitie.

We gebruiken de software van Mailchimp (nieuwsbrief), WordPress (website), Craft (geavanceerde website), Woocommerce (webshop) en Magento (geavanceerde webshop).

Het netwerk van Google (SEO en Advertising) en Facebook (Social en advertising).

En de specialistische vaardigheden van carenza (vormgeving), Marieke Odekerken (fotografie), ongezoet (webdesign), Segers (drukwerk) en PixelDeluxe (webdesign).

 

Wat mogen we voor jou doen?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht