Menu
 

Over ons

Wij zijn onlineambitie

Wij zijn onlineambitie, het Rotterdamse bureau voor sympathieke contentmarketing. Wij geloven in de inhoud en we zijn dan ook erg goed in het inrichten van websites of webshops, het schrijven van boeiende blogs en het versturen van echt waardevolle nieuwsbrieven. Bij ons ben je aan het juiste adres voor webteksten, maar ook voor de contentmanager die de tussenpersoon is tussen jou en de technische partij (webbouwer).

Chris van Marion

onlineambitie is het bureau van Chris van Marion. Hij legde zich na zijn hbo-studie in Rotterdam volledige toe op online marketing. SEO, SEA, en vooral op content. In 2010 richtte hij onlineambitie op. Een bureau voor online marketing met de focus op inhoud en content. Inmiddels is onlineambitie een full service contentbureau en verwezenlijkt Chris samen met zijn gespecialiseerde partners dagelijks de online ambitie van heel veel mooie klanten. En is Chris altijd het aanspreekpunt. Daarom vind je zijn rechtstreekse nummer gewoon onderaan deze pagina 🙂

Over ons

Wij zijn het Rotterdamse bureau voor contentmarketing. Wij geloven in content, omdat goede inhoud de basis is van online succes.

Blog

Over onze klanten

Wij werken voor bedrijven die, net als ons, geloven in de inhoud.

Portfolio

Over onze diensten

Wij zijn vreselijk goed in contentmarketing, maar dan wel op een sympathieke manier. Wij houden niet van schreeuwerige banners en wij geloven dat jouw bedrijf of merk meer waarde krijgt als je sympathiek bent.

Diensten

Zomaar wat blije klanten

Zullen we eerst afspreken?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht