onlineambitie

Even voorstellen...

Dit is onlineambitie

Dit is onlineambitie, het Rotterdamse bureau voor sympathieke contentmarketing. Wij geloven in de inhoud en we zijn dan ook erg goed in het inrichten van websites of webshops, het schrijven van boeiende blogs en het versturen van echt waardevolle nieuwsbrieven.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor webteksten, maar ook voor de contentmanager die de tussenpersoon is tussen jou en de technische partij (webbouwer).

 

Chris van Marion

onlineambitie is het bureau van Chris van Marion. Hij legde zich na zijn hbo-studie in Rotterdam volledig toe op online marketing. SEO, SEA, en vooral op content. In 2010 richtte hij onlineambitie op. Een bureau voor online marketing met de focus op inhoud en content.

Inmiddels is onlineambitie een full service contentbureau en verwezenlijkt Chris samen met zijn gespecialiseerde partners dagelijks de online ambitie van heel veel mooie klanten. En Chris is altijd het aanspreekpunt. Daarom vind je zijn rechtstreekse nummer gewoon onderaan deze pagina 🙂

 

Een netwerk van specialisten

Met onlineambitie haal je een netwerk van specialisten in huis. Wij werken nauw samen met een groep betrouwbare partners. Die we ook graag inzetten voor jouw online ambitie.

We gebruiken de software van Mailchimp (nieuwsbrief), WordPress (website), Craft (geavanceerde website), Woocommerce (webshop) en Magento (geavanceerde webshop). Het netwerk van Google (SEO en Advertising) en Facebook (Social en advertising). En de specialistische vaardigheden van carenza (vormgeving), Marieke Odekerken (fotografie), ongezoet (webdesign), Segers (drukwerk) en PixelDeluxe (webdesign).

 

Zullen we eens afspreken?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht