Zakelijke Mailchimptemplates

Voor MKBrecht maakten wij maar liefst vier verschillende zakelijke Mailchimptemplates.

MKBrecht

De opdracht

Voor MKBrecht maakten wij meerdere Mailchimptemplates in zeer zakelijke stijl. Waar zij eenvoudig zelf mee kunnen werken. En gebruiken voor verschillende doeleinden.

Professionele uitstraling

Een zakelijke en professionele uitstraling was een must bij het maken van de Mailchimptemplates voor MKBrecht. We maakten 4 templates in dezelfde stijl. Maar allemaal met een ander doel. 

Een template gebruiken ze voor de algemene nieuwsbrief. Het andere voor een uitgelichte dienst van MKBrecht. Verder is er een speciaal template gemaakt voor uitnodigingen. En als laatste een nieuwsbrief waar experts aan het woord zijn.

MKBrecht-Mailchimptemplate
MKBrecht-juridisch-kantoor

Makkelijk om mee te werken

MKBrecht gaat zelf aan de slag met de 4 templates die wij hebben gemaakt. We voegden blokken toe ze waar de titel en teksten eenvoudig in kunnen bewerken.

Sommige elementen staan vast in het template, zoals het donkerblauwe vlak met de twee buttons. Dit hoeven ze nooit aan te passen en komt in iedere nieuwsbrief terug. Makkelijk he!

MKBrecht

Over MKBrecht

MKBrecht is een juridisch kantoor met meerdere vestigingen in Nederland. Ze geven MKB-bedrijven snel juridisch advies. Door hun grote netwerk van bedrijfsjuristen en advocaten in binnen- en buitenland kunnen ze elke zaak oppakken.

Wil jij ook internationale nieuwsbrieven versturen?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.