Nieuwsbrieven voor een BIZ

Maandelijks maken wij de nieuwsbrief voor de BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven in Rotterdam. Op deze manier communiceert deze BIZ met haar leden.

BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven

De opdracht

Voor de BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven maakten we een kleurrijk Mailchimptemplate. Dit werd de basis van hun communicatie en van hun maandelijkse nieuwsbrief. Want met deze e-mails brengen we de winkeliers en ondernemers van deze drukke Rotterdamse weg iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws. 

Wij verzorgen de maandelijkse mailing

Het bestuur van de BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven in Rotterdam moet haar winkeliers en ondernemers op de hoogte houden van hun activiteiten. 

Dit doen zij door middel van een maandelijkse mailing die wij voor ze maken en versturen. We bewaken de planning en we vragen om input. Ook denken we mee en zorgen we voor een nieuwsbrief met korte teksten en mooie beelden.

BIZ - Nieuwe Binnenweg Delfshaven

Mailchimptemplate voor BIZ-leden

Het template dat wij hebben gemaakt is de basis voor iedere nieuwsbrief. Korte nieuwsberichten worden afgewisseld door langere artikelen. En tussendoor maken de abonnees van deze BIZ kennis met nieuwe winkeliers en ondernemers in de straat. 

Nieuwsbrief op papier

Naast de online nieuwsbrief maken wij ook een papieren versie. We creëren een aangepaste variant van de nieuwsbrief met QR-codes in plaats van links. Zo kan iedereen de links die normaal in de mailing staan nu ook openen op zijn of haar mobiel.

De BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven zorgt er zelf voor dat het krantje wordt geprint. Ze delen het in de straat uit aan de ondernemers. Dit doen ze omdat ze persoonlijk contact met hun leden ook belangrijk vinden.

BIZ krant

Over BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven

De winkeliers, vastgoedeigenaren en ondernemers van de Nieuwe Binnenweg Delfshaven vormen een BIZ (bedrijveninvesteringszone). Samen investeren zij in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving. Dit is belangrijk voor een veilige en leefbare openbare ruimte. 

Wil je jouw BIZ-leden ook op de hoogte houden?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.