Internationale nieuwsbrieven verzenden

Wij versturen nieuwsbrieven in het Engels naar de internationale klanten van BlueWater Registration Services.

BlueWater Registration Services

De opdracht

BlueWater Registration Services wilt graag de e-mailmarketing van het bedrijf uit handen geven. Zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Wij verzorgen de periodieke mailing voor de internationale klanten en stellen automations in.

Overzichtelijk template

Wij maakten een overzichtelijk Mailchimptemplate aan de hand van de huisstijl van BlueWater Registration Services. Je ziet het logo vaak terug en we gebruiken dezelfde kleuren en lettertypes als op de website. Dit zorgt voor eenheid en herkenning bij de internationale klanten.

BlueWater Registration Services

Internationale klanten persoonlijk aanspreken

De klanten van BlueWater Registration Services zitten verspreid over de hele wereld. Daarom sturen we de nieuwsbrief in het Engels. En personaliseren we de mailing zoveel mogelijk zodat de abonnee zich persoonlijk voelt aangesproken. Dit zorgt ervoor dat meer mensen de mail openen en lezen.

Over BlueWater Registration Services

BlueWater Registration Services zorgt ervoor dat zeil- en motorjachten wereldwijd geregistreerd staan onder de juiste vlag. Ze regelen bootregistraties van A tot Z binnen een paar dagen. Met hun eigen online registratieportaal.

Wil jij ook internationale nieuwsbrieven versturen?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.