Zoekmachinemarketing voor de ammoniak-industrie

Iedere maand helpen we Proton Ventures met het verbeteren van hun online zichtbaarheid. We delen artikelen en maken landingspagina’s.

Zoekmachinemarketing voor de ammoniak-industrie

De opdracht

Van Proton Ventures kregen we de opdracht om te helpen bij het optimaliseren en verbeteren van de website. We analyseren, optimaliseren en schrijven nieuwe content voor de website.

Landingspagina’s en artikelen

Iedere maand plaatsen we nieuwe content op de website van Proton Ventures. Omdat de ammoniakindustrie voor ons een heel technisch onderwerp is, levert Proton Ventures iedere maand informatie aan. Wij verdiepen ons in de informatie. Optimaliseren het voor de zoekmachine. En we maken er een artikel of landingspagina van. Daarnaast voeren we zoektermenonderzoeken uit en adviseren we ze welke onderwerpen interessant zijn voor een blog.

Landingspagina's maken voor SEO
Evenementenpagina voor beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Proton Ventures staat op veel beurzen en congressen over de hele wereld. Niet iedereen weet welke evenementen het zijn. Daarom hebben wij dit overzichtelijk verwerkt op een evenementenpagina. We hebben de pagina gemaakt met een handige event plugin van WordPress. Dankzij de plugin meld je je via de pagina aan voor het evenement. Deel je het gemakkelijk met collega’s, partners en stakeholders. En als een evenement niet meer doorgaat, kunnen we dit gemakkelijk en snel aanpassen.

Ad hoc werkzaamheden

Naast de maandelijkse SEO optimalisatie pakken wij ook ad hoc klussen op waar ze binnen Proton Ventures geen tijd voor hebben. Zo bieden we een helpende hand bij alle online marketingwerkzaamheden. En dit doen we met ongelooflijk veel plezier!

Hulp bij ad hoc werkzaamheden
Proton Ventures

Over Proton Ventures

Sinds de oprichting in 2001 is Proton Ventures een pionier in de ammoniakindustrie. Met als uitgangspunt sterke en duurzame relaties met alle belanghebbenden op het gebied van ammoniak.

Wil jij ook hulp bij je online marketing?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.