Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Webteksten voor de bouwsector

De opdracht

Voor PSVA schreven wij de webteksten van hun nieuwe website. Hiervoor werkten we rechtstreeks in het CMS van Plate. De goede samenwerking met zowel PSVA als Plate zorgde voor een prachtig eindresultaat.

Projecten

PSVA doet twee dingen, namelijk Projectmanagement en Vastgoedadvies. Ze tonen hun expertise door geslaagde projecten op hun website te etaleren. Tientallen projecten hebben we daarom uitgeschreven. Natuurlijk wel kort, want het is voor web.

Portfolio PSVA
Portfolio PSVA

Samenwerken is key

PSVA vindt prettig samenwerken belangrijk. Dit komt duidelijk naar voren in de teksten. Verder moest de warme, bijna familiaire sfeer waarin ze samenwerken naar voren komen. Want als je iedereen de ruimte geeft om te excelleren, is eindresultaat van een ongekend niveau.

PSVA logo

Over PSVA

PSVA ontwikkelt, coördineert, adviseert en realiseert. Ze werken aan gebouwen waarin mensen zich prettig voelen. Hun nieuwe website lieten ze maken door Plate. En voor de webcontent riepen ze de hulp in van onlineambitie.

Recensie

Techneuten weten heel goed wat ze willen. En wat ze doen. Ze kunnen het alleen niet zo goed opschrijven. Chris wel! Met onlineambitie heeft hij ons geholpen onze werkwijze, ambities en werkzaamheden in klare taal te beschrijven. We zijn superblij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties uit het werkveld op onze nieuwe website!

– Bregje Nagtzaam, partner bij PSVA

Wil jij ook een website met pakkende content?