Teksten schrijven voor een autobedrijf

Voor ABS Den Elzen Autoschade schreven we de teksten voor hun website. SEO-vriendelijk en prettig leesbaar.

Teksten schrijven voor een autobedrijf

De opdracht

Van ABS Den Elzen Autoschade kregen we de opdracht om de teksten voor hun nieuwe website te schrijven. De input kregen we niet aangeleverd, maar haalden we zelf op door middel van interviews. Zo leerden we het bedrijf goed kennen en schreven we mooie, zoekmachinevriendelijke content voor de website.

Teksten voor website

Den Elzen koos vanwege onze losse schrijfstijl voor onlineambitie. Deze stijl hielden we in de hele website aan. Zodat het voor de bezoeker prettig leest.

We werkten met korte teksten en duidelijke, beschrijvende tussenkoppen. Dit zorgde ervoor dat de bezoeker het gemakkelijk kan ‘scannen’. Maar het zorgde er ook voor dat de zoekmachine het begrijpt.

teksten voor website schrijver

Teksten voor blogs en nieuws

Sinds de website is opgeleverd, schrijven we veel blogs en nieuwsberichten. Soms gaat dit samen met een interview. Soms met input vanuit de klant. Maar iedere keer proberen we er weer een mooi verhaal van te maken. Een verhaal dat prettig leest en inhoud heeft. En waarin je heel duidelijk de identiteit van ABS Den Elzen proeft.

Den Elzen Autoschade

Over ABS Den Elzen Autoschade

ABS Den Elzen is een van de grootste autoschadebedrijven in Zuid-West-Nederland. Het is een familiebedrijf met een enorme geschiedenis. En ze hebben maar één doel: een blije klant! Om dit te bereiken zetten ze elke dag hun beste beentje voor.

Wil jij ook webteksten die fijn lezen?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.