SEO voor een koeriersbedrijf

Voor JBM Koeriers optimaliseren we maandelijks de website voor SEO. Zo blijven ze scoren op belangrijke zoektermen.

Seo voor een koeriersbedrijf

De opdracht

Van JBM Koeriers kregen we de opdracht om de website maandelijks te optimaliseren voor SEO. Iedere maand doen we een analyse en passen we waar nodig landingspagina’s aan. En we hebben de website omgezet naar WordPress Elementor.

Landingspagina’s

Maandelijks kijken we hoe de zoekwoorden op de website scoren. Aan de hand van deze informatie maken we nieuwe landingspagina’s. Of optimaliseren bestaande pagina’s. Daarnaast analyseren we de laadtijd, we kijken of alle links nog werken en zorgen ervoor dat alle afbeeldingen juiste bestandsnamen hebben. Want zelfs bestandsnamen zijn belangrijk voor de vindbaarheid op Google.

SEO analyse voor een koeriersbedrijf
seo voor een koeriersbedrijf nieuwe website

Een nieuwe website

De website van JBM Koeriers was toe aan vernieuwing. We hebben WordPress Elementor geïnstalleerd en de website omgebouwd. Daarnaast hebben we de content verbeterd en de website sneller gemaakt waardoor hij weer beter vindbaar is op Google. Het resultaat is een mooie, nieuwe website die nog gebruiksvriendelijker is. Maar wel helemaal in de huisstijl van JBM Koeriers. Bekijk het eindresultaat hier.

Sticky button

Om een offerte aan te vragen hebben we gekozen voor een sticky button die altijd in beeld is. Bezoekers kunnen hierdoor gemakkelijk een offerte aanvragen. Het formulier verschijnt rechts in beeld, je wordt niet doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Voor de bezoeker is dit super overzichtelijk.

JBM Koeriers

Over JBM Koeriers

JBM Koeriers is een betrouwbare koeriers- en pakketdienst. Al sinds 1977 bezorgen ze pakketjes door heel het land. En bieden ze altijd de beste service.

Wil jij ook een SEO geoptimaliseerde website?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.