Online marketing voor een foodtruck

Voor de Hungry Jack foodtruck nemen we de hele online marketing uit handen. Zo blijven ze online zichtbaar terwijl ze er zelf geen omkijken naar hebben.

Online marketing voor een foodtruck

De opdracht

Van de Hungry Jack foodtruck kregen we de opdracht om de foodtruck online beter op de kaart te zetten. Daarom schreven we een compleet online marketingplan met onze aanpak. We hebben een nieuwe website gemaakt. Schrijven maandelijks een blog. Optimaliseren maandelijks de website voor de zoekmachine. Versturen de nieuwsbrief. En we plannen alle socialmediaberichten in.

Een nieuwe huisstijl

Hungry Jack had al een website, maar deze was een verouderd en toe aan vernieuwing. Op basis van het logo hebben wij een nieuwe website gemaakt in een nieuwe stijl. Alle informatie staat erop. Van een evenementenkalender tot een mogelijkheid om de foodtruck te boeken voor jouw feest. Bekijk de website hier.

Hungry Jack website
Mailchimptemplate Hungry Jack

Mailchimptemplate

Maandelijks versturen we een nieuwsbrief naar de fans van de Hungry Jack foodtruck. Eerst hebben we een Mailchimptemplate gemaakt in de huisstijl van de website. Zo sluit alles mooi op elkaar aan. Iedere maand delen we een blog, lichten we een gerecht uit en we vertellen welke evenementen op de planning staan.

Social media

Op social media is Hungry Jack ook actief. Maar voor het posten op social media ontbreekt de tijd en de kennis. Daarom posten wij twee keer per week op Instagram, Facebook en LinkedIn. We hebben een template gemaakt in de stijl van de website en de nieuwsbrief. Dit ziet er mooi en herkenbaar uit.

Hungry Jack

Over Hungry Jack

Hungry Jack staat bekend om zijn legendarische Sloppy Joes met geheime saus en heerlijke hotdogs. Met zijn drie foodtrucks reist hij het hele land door. En je kunt hem boeken voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Wil jij ook je online marketing uitbesteden?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.