Nieuwsbrieftemplate voor een webshop

Voor Bolas Underwear maakten wij een chique zwart-wit Mailchimptemplate. Waar ze zelf eenvoudig mee kunnen werken.

Bolas underwear

De opdracht

Bolas Underwear vroeg ons een e-mailtemplate te maken dat past bij de uitstraling van de webshop. En dat de doelgroep perfect aanspreekt. 

Black and White

Wij verdiepen ons in de huisstijl van de klant en in de doelgroep. Op basis daarvan maken we een goed template, wat we presenteren aan de klant.

Bolas was daar een uitzondering op. Want een zwart template is best gedurfd. Daarom maakten we ook een witte variant. En wat denk je? Bolas durft! En koos voor het zwarte, chique template.

Bolas Underwear
Bolas

Chique

De chique uitstraling van het exclusieve Bolas Underwear komt terug in het template van hun nieuwsbrief. We maakten het template zo, dat Bolas er zelf eenvoudig mee kan werken. Want ze maken en verzenden graag zelf hun nieuwsbrief.
Bolas logo

Over Bolas Underwear

Bolas Underwear is geen saaie standaard. Maar voor mannen met ballen die durven te zijn wie ze zijn en daarvoor staan. Bolas is het antwoord op de zoektocht voor de perfecte boxershort. Met het juiste comfort voor iedere dag. Boxershorts die ook nog lekker zit na een dag lang hard werken of die na het sporten de juiste comfort biedt.

 

Wil je ook een template voor de nieuwsbrief van jouw webshop?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.